Hvordan står New Orleans stillet frem mod den nye sæson

Skrevet af Redaktionen

Skrevet af Redaktionen

den 15. april 2020

Hvor gode er New Orleans Saints egentlig og kan de holde niveauet fra sidste sæson.

New Orleans Saints har arbejdet hårdt på at holde på deres bedste spillere fra sidste sæson, og har desuden fået tilgang at et par erfarne herrer, som de håber vil være med til at føre dem mod Super Bowl.

Hvordan gik sidste sæson.

New Orleans havde en rekordsættende sæson i 2019, hvor de vandt NFC South for tredje sæson i træk. Således smadrede Michael Thomas NFL-rekorden for flest receptions på en enkelt sæson med hele 149, og han overtog derfor den tidligere rekord på 143. Ud af dem kom 1775 yards såvel som ni touchdowns. Derudover satte Drew Brees også en ny NFL- rekord med hele 547 touchdown- afleveringer, og var derudover kun ni afleveringer fra også at overtage Brett Favres rekord for karriere-afleveringsforsøg på 10169. En rekord som Brees helt sikkert overtager i den nye sæson.

Målet for næste sæson

Håbet er at kunne fortsætte den positive stemning ind i 2020 sæsonen, hvor det altoverskyggende mål selvfølgelig vil være at vinde Super Bowl. Det virker heller ikke umuligt, for tager vi sports betting brillerne på, kan vi se at bookmakerne har store forventninger til New Orleans Saints, der med odds 12.00 er med i top 4 af favoritterne til at vinde Super Bowl. Kun mestrene fra Kansas City Chiefs, Baltimore Ravens og San Francisco 49ers spås større chancer for at vinde, men skal the Saints gøre det, er det dog nødvendigt at de fortsætter deres gode form fra sidste sæson, hvor specielt Drew Brees var i en klasse for sig. Han kommer derfor igen i år til at have afgørende betydning for holdets chance for at nå til Super Bowl. I The Big Easy kan de derfor være glade for, at det lykkedes dem at forlænge med quarterbacken, som de håber skal bringe Vince Lombardi-trofæet hjem.

Et kig på transfervinduet indtil videre

Spørger vi Claus Elming kommer New Orleans godt ind til den nye sæson, og han giver dem karakteren 10 for deres transfervindue. På trods af spekulationer om karrierestop fik New Orleans en ny aftale med Drew Brees på plads. Det samme gør sig gældende for left guarden Andrus Peat, der skal beskytte Brees. Derfor vil the Saints kunne stille nogenlunde samme startopstilling som sidste sæson, og det tyder godt for New Orleans, der desuden har fået tilgang af receiveren Emmanuel Sanders og Safety Malcolm Jenkins, som skal hjælpe holdet.

Emmanuel Sanders kom til fra San Francisco 49ers, hvor han har spillet siden oktober sidste år. Han har fået en 2-årig kontrakt og kommer angiveligt til at tjene 19 millioner dollars svarende til 132 millioner kroner. Siden Malcolm Jenkins i 2014 forlod New Orleans til fordel for Philadelphia Eagles har Sean Payton talrige gange udtalt hvor meget han egentlig har savnet safetyen, som nu altså vender tilbage til klubben, hvor han spillede fra 2009-2013.

Det vil derfor glæde Sean Payton, der håber at få en endnu en god sæson med New Orleans, som han håber at kunne føre til Super Bowl for første gang siden 2010.

Emner: R

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.