Morgan fritstillet, Vaccaro bænket

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 11. december 2014

Joe Morgan

Joe Morgan fritstillet af New Orleans Saints.

New Orleans Saints har efter det store nederlag til Carolina Panthers, foretaget to væsentlige ændringer på rosteren forud for kampen mod Chicago Bears.

Den første er at wide reciever Joe Morgan er blevet fritstillet. Morgan havde en god kamp mod Baltimore Ravens. Men mod Carolina Panthers så det flere gange ud til at receiveren ikke var klar over routerne. Morgan var også tidligere i denne sæson suspenderet af Saints og er nu helt fritstillet. Ingen samlede Morgan op på waiveren og er nu free agent.

OPDATERING: Saints har promoveret WR Seantavius Jones fra holdets practice squad, som erstatning for Morgan. Jones kom til New Orleans Saints forud for denne sæson, som undrafted rookie freeagent fra Valdosta State.

Den anden er strong safety Kenny Vaccaro, som er blevet bænket som starter. Vaccaro var i søndagens kamp ikke i stand til at lave de nødvendige spil der skulle til stoppe Carolina Panthers i kritiske situationer. I stedet for Vaccaro, ser det ud til at Marcus Ball skal tage over. Saints har tidligere på sæsonen mistet Jarius Byrd og Rafael Bush på safety positionen. Ball kom til New Orleans Saints fra Toronto Argonuts, og har denne sæson spillet med i 9 kampe, hvoraf han har startet 2 kampe.

OPDATERING: Ved torsdagens interview fortalte Sean Payton at han ikke havde bænket safety Vaccaro. Vaccaro var en af de spillere, som havde været til individuel samtale med Payton.

New Orleans Saints spiller denne uge Monday Night kampen på udebane mod Chicago Bears. Kampen kan ses live på TV3 Sport 1.

Få besked, når nye artikler udkommer

3 Kommentarer

 1. kangaroo

  Bortset fra at Morgan spiller med mit favorit # – så synes jeg ikke han har tilført holdet noget særligt
  Kenny Vaccaro har været meget op og ned – men trods alt ikke den svageste. I min optik har vi mere behov for et par gode CB’er – især når Keenan Lewis er skadet og selv han var ringe mod Panthers.
  Jeg synes vores nye safety Pierre Warren har potentiale, når han lærer systemerne !

  Svar
 2. Ulrik Gorm Jensen

  Morgan satte sit tydelige fingeraftryk på starten af Ravens kampen, men har derudover ikke vist noget særligt. Har været suspenderet i et par kampe, og det virkede som om der foregik et eller andet bag kulisserne. Så et sted at der var noget med alkohol (rygte). Har spillet med i 5 kampe og grebet 4 bolde for 92 yards. Meachem må overtage hans spil 🙂

  Svar
 3. Zyan

  Jeg har det fint med, at Morgan er blevet fristillet.
  Vaccaro skal ikke bænkes, hvis et first round pick skal bænkes er der noget galt. Vaccaro har ikke spillet op til hans topniveau, men samtidig er han en af de spillere på vores D, der har evnerne til at skabe de vigtige turnovers.

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.