i

WR Joe Morgan havde 2 catches for 23 yards mod Carolina Panthers.

New Orleans Saints (5-8) led sæsonens værste nederlag, da holdet på hjemmebane tabte med hele 41-10 til divisionsrivalen fra Carolina Panthers (4-8-1). Dermed skal Saints fans håbe på at Green Bay Packers kan slå Atlanta Falcons monday night, for at Saints fortsat vil være på en delt førsteplads sammen med Falcons.

Drew Brees havde en af sine værste præstationer i hele hans karriere. Brees ramte kun på 29 af 49 kast og kastede 1 touchdown og 1 interception. Det gav ham en qb rating på 69,7. Mange af de kast Brees ramte på kom sent i kampen, hvor den var afgjort.

Kampen kom hurtigt ud af kontrol for Saints, da holdet allerede i første kvarter var bagud med 17-0. Dette blev næste kun værre i andet, hvor Saints kicker Shayne Graham kun satte 1 af 2 field goals til til halvlegs stillingen 24-3.

Saints angreb kunne hverken komme igang med kaste eller løbespillet. Mark Ingram løb for 43 yards på 10 løb, hvilket var mest af alle Saints. Mens Marques Colston greb flest bolde med 5 for 72 yards.

Alt for meget dårligt spil på både den offensive og defensive side af bolden resulterede i Saints ottende nederlag denne sæson. Saints er nu 5-8 og møder de sidste tre kampe Bears på udebane, Falcons på hjemmebane og Buccaneers på udebane.

Saints Picks. Panthers – 10+ – Shayne Graham – Curtis Lofton.

MVP mod Carolina Panthers

  • LG Jahri Evans (10%, 1 Votes)
  • C Jonathan Goodwin (0%, 0 Votes)
  • S Kenny Vaccaro (10%, 1 Votes)
  • OLB Junior Galette (0%, 0 Votes)
  • DT Akiem Hicks (0%, 0 Votes)
  • P Thomas Morstead (50%, 5 Votes)
  • PR/WR Jalen Saunders (30%, 3 Votes)

Antal stemmer: 10

Indlæser ... Indlæser ...

Det var ikke fordi kampen manglede nerve… Saints og Panthers spiller kommer op og slås efter Cam Newton scorer og vil lave sin ‘Superman’.

Drew Brees efter kampen.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.