Panthers 41, Saints 10

Skrevet af Ulrik Jensen

Skrevet af Ulrik Jensen

den 7. december 2014

i

WR Joe Morgan havde 2 catches for 23 yards mod Carolina Panthers.

New Orleans Saints (5-8) led sæsonens værste nederlag, da holdet på hjemmebane tabte med hele 41-10 til divisionsrivalen fra Carolina Panthers (4-8-1). Dermed skal Saints fans håbe på at Green Bay Packers kan slå Atlanta Falcons monday night, for at Saints fortsat vil være på en delt førsteplads sammen med Falcons.

Drew Brees havde en af sine værste præstationer i hele hans karriere. Brees ramte kun på 29 af 49 kast og kastede 1 touchdown og 1 interception. Det gav ham en qb rating på 69,7. Mange af de kast Brees ramte på kom sent i kampen, hvor den var afgjort.

Kampen kom hurtigt ud af kontrol for Saints, da holdet allerede i første kvarter var bagud med 17-0. Dette blev næste kun værre i andet, hvor Saints kicker Shayne Graham kun satte 1 af 2 field goals til til halvlegs stillingen 24-3.

Saints angreb kunne hverken komme igang med kaste eller løbespillet. Mark Ingram løb for 43 yards på 10 løb, hvilket var mest af alle Saints. Mens Marques Colston greb flest bolde med 5 for 72 yards.

Alt for meget dårligt spil på både den offensive og defensive side af bolden resulterede i Saints ottende nederlag denne sæson. Saints er nu 5-8 og møder de sidste tre kampe Bears på udebane, Falcons på hjemmebane og Buccaneers på udebane.

Saints Picks. Panthers – 10+ – Shayne Graham – Curtis Lofton.

MVP mod Carolina Panthers

 • P Thomas Morstead (50%, 5 Votes)
 • PR/WR Jalen Saunders (30%, 3 Votes)
 • LG Jahri Evans (10%, 1 Votes)
 • S Kenny Vaccaro (10%, 1 Votes)
 • C Jonathan Goodwin (0%, 0 Votes)
 • OLB Junior Galette (0%, 0 Votes)
 • DT Akiem Hicks (0%, 0 Votes)

Antal stemmer: 10

Indlæser ... Indlæser ...

Det var ikke fordi kampen manglede nerve… Saints og Panthers spiller kommer op og slås efter Cam Newton scorer og vil lave sin ‘Superman’.

Drew Brees efter kampen.

3 Kommentarer

 1. kangaroo

  Så blev den sæson afgjort – 41 vs 10 – på hjemmebanen !!!
  Det var ikke kun Drew Brees der var dårligt, selv om jeg selv sidder med den skuffelse. Keenan Lewis havde en utrolig svag indsats og flere af deres TD var mod en spiller Keenan “skulle” dække. Mark Ingram havde en sløj aften og kun nogle yards i 4. quarter fik tallet lidt op.
  MVP – ??? – okay Morstead gav i det mindste holdet lidt luft med sine gode punts (som der desværre blev lidt for mange af)

 2. Ulrik Gorm Jensen

  Måske en af de værste kampe jeg har set af New Orleans Saints. Det hele lå lige til Saints. Sæsonen er dog langt fra forbi. Jeg tænker først at vinder af NFC South er fundet efter allersidste spillerunde. Det er en mærkelig sæson.

 3. kangaroo

  Det er ok at en spiller er tændt op til en kamp, men….
  Jeg har selv været fodboldtræner i mere end 20 år og det er tydeligt at Curtis Lofton er overtændt – og med hans reaktion så tidligt i kampen, forstår jeg godt han havde en af sine værte kamp – som iøvrigt en lang række af de øvrige
  MEST UTROLIGT – vi er forsat med i kampen om en playoff kamp på hjemmebane
  – men måske skal vi anmoder vores “kommende” modstander om at spille kampen i Dallas ???

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.