Saints 24, Browns 26

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 14. september 2014

kennyVaccaro

Kenny Vaccaro tager sig til hovedet efter 26-24 nederlaget til Cleveland Browns.

New Orleans Saints starter 2014 sæsonen 0-2. Dette er første gang siden 2007 at dette er sket.

I kampen mod Cleveland Browns lagde Saints rigtig skidt ud offensivt. De første fire drives resulterede i fire punts.

De eneste lyspunkter i den første halvleg var Brees bragte sig op på fjerde pladsen i all-time passing yards foran legende John Elway.

Sidst i halvlegen interceptede Browns Drew Brees, hvilket resulterede i en touchdown, heldigvis for Saints kiksede Browns det efterfølgende ekstra point. Saints fik gang i offensiven sidste i halvlegen, da Brees fandt Jimmy Graham i endzonen til halvlegs stillingen 10-16.

Saints fik godt gang i løbespillet, som blev ført an af Mark Ingram. Ingram løb 11 gange for 83 yards og et touchdown.

De to hold fulgtes ad og Saints så da også ud til at hive en sejr i hus, da Browns med 2:46 tilbage startede deres sidste drive på egen 4-yard linje.

Dårligt forsvars spil muliggjorde dog at Browns kicker Billy Cundiff kunne sikre Browns sejren med et 29 yard field goal i de sidste sekunder. I løbet af dette drive så man også Sean Payton og defensiv koordinator være uenige på sidelinjen.

Alt i alt en skidt sæson start er resultatet efter to kampe. Nu venter sæsonens første hjemme kamp i superdomen mod Minnesota Vikings på søndag.

Stillingen i NFC South efter to uger er:

Carolina Panthers 2-0

Atlanta Falcons 1-1

Tampa Bay Buccaneers 0-1

New Orleans Saints 0-2

Ugens rigtige i Saints picks 2014:

Browns – 20+ – Shayne Graham – Corey White

[poll id=”98″]

Få besked, når nye artikler udkommer

6 Kommentarer

 1. Salar

  Det er utroligt at Saints sæson efter sæson skal slås med de samme problemer; O-line kan ikke beskytte Brees længe nok, D-fence er atter åben som en ladeport i de døende minutter og de kan bare ikke hive udebane sejre hjem ;-(
  Så en meget skidt start hvor svaret på WHO DAT indtil videre hedder The dirty birds og Browns….
  Meennn – næste kamp, så!!!

  Come on Saints

  Svar
  • Morten Krøyer

   Nu er det ikke for at lyde som et gammelt røvhul der har været saints-fan i årtier, for det har jeg ikke, men da jeg startede med at se NFL så var kampen pr. definition tabt, hvis ikke vi scorede mindst 40 point og Drew Brees kastede 2-4 ints pr. kamp –

   Jeg synes faktisk D var ok når man ser på points against i søndags. Offense mangler lidt endnu – men det er stadig en scoring fra, vi bliver ikke blæst af banen.

  • Ulrik Gorm Jensen

   Angrebet så ok ud efter de første serier. Jeg savner at se dem score TDs på de første drives. Mod Falcons fik de kun 2×3 point på de første to drives – og det gav udslag sidst i kampen. Mod Browns varede det for længe før de kom igang og lignede det, man efterhånden er vandt til at se fra Brees & Co.
   D# var helt klart bedre end mod Falcons, og forhåbentlig fortsætter dette. Jeg tænker også at de bedre arbejdsbetingelser i domen, kommer til at hjælpe 🙂
   Jeg så et tweet fra Kathrine Katrell, hvor hun nævnte at Panthers sidste år gik 1-3 (L-L-W-L) de første fire, og derefter vandt divisionen med en 12-4 rekord og andet seedet i NFC.

 2. Ulrik Gorm Jensen

  Jeg er egentlig godt tilfreds med angrebet, specielt løbespillet fungere godt. Men forsvaret virker ikke helt. Det var dog en bedre kamp af forsvaret end sidste uge mod Falcons. Forhåbentlig får vi også mere ud af Vaccaro og Byrd. Det vriker som om at man skal gå med White fremfor Robinson, som ikke har spillet godt. Ellers skal vores forreste lægge endnu mere pres på modstanderens QB!Kom så Ryan – fix det 🙂

  Svar
 3. Salar

  Når Brees kun får 9 yards i 1. kvarter, så er det ikke godt nok. Men godt løbespillet kunne tage noget af presset af ham. Det viste sig desværre at der atter var piv åbent ind til ham i deres sidste drive – et fieldgoal dér havde været nok til en sejr.
  Bliver spændende at se om Ryan bare var en døgnflue sidste sæson eller om han kan få rettet deres manglende opdækninger og missede tackles…
  Der er kun én trøst – Falcons tabte også i søndags 😉

  Svar
  • Ulrik Gorm Jensen

   Ja, altid godt når en divisionsrival taber, men – selvom det er tidligt – vi skal fange Panthers og resten af NFC. Heldigvis tabte Seahawks m.fl også … Så det er kun Cardinals, Panthers og Eagles som er 2-0. Men søndag i domen skal sejren komme, og gerne i overbevisende facon, så nerverne kan klare det 🙂

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.