Saints 27, Packers 28

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 1. oktober 2012

New Orleans Saints måtte endnu engang se sig slået da holdet på udebane tabte 27-28 til Green Bay Packers.

Saints havde ellers muligheden for at bringe sig foran med få minutter tilbage. Garrett Hartley satte det første 43 yard fieldgoal, men en holding straf gjorde det til et 53 yard fieldgoal forsøg. TE David Thomas lavede holdingen. 53 yarderen blev ikke forsøgt da Green Bay lavede en fejl, hvilket  gjorde det til et 48 yard forsøg. Desværre missede Hartley – til venstre – og gav dermed Packers bolden med lige over 2 minutter tilbage.

Saints angreb spillede for første gang som man husker dem i 2011, og havde kun et par redzone forsøg i tredje og fjerde kvarter hvor Saints måtte nøjes med fieldgoals.

Saints defensiv kom godt igang i tredje kvarter. Forsvaret kom i gang efter at Malcolm Jenkins lavede en facemask penalty på Packers Aaron Rodgers, som måtte sidde ude næste spil pga. en øjenskade. Back up QB Graham Harrell kom ind og snublede hvilket resulterede en fumble som Saints kom op med. Alt dette skete på Saints goalline og vendte kampen for defensiven. Efter dette lavede Saints forsvar bl.a. en interception og tvang Packers til at punte.

 

Saints point blev scoret af…

Marques Colston, 20 yard kast fra Brees i første kvarter til stillingen 7-7.

Darren Sproles, 6 yard kast fra Brees i andet kvart til stillingen 21-14.

Garrett Hartley, 20 yard fieldgoal i tredje kvarter til stillingen 21-17.

Joseph Morgan, 80 yard kast fra Brees i tredje kvarter tilstillingen 21-24.

Garrett Hartley, 27 yard fieldgoal i fjerde kvarter til stillingen 21-27.

Saints er nu 0-4 og er er ikke startet sæsonen 0-5 siden 1996 hvor holdet sluttede 3-13. Her startede Saints med at tabe til 49ers, Panthers, Bengals, Cardinals og Ravens. I uge 6 slog de dog Jagaurs.

Saints møder næste uge Drew Brees gamle klub San Diego Chargers på hjemmebane.

 

Saints stats…

Drew Brees, 35/54 for 446 yards, 3 touchdowns

Darren Sproles, 5 ATT for 20 yards, 5 REC for 44 yards, 1 touchdown

Marques Colston, 9 REC for 153 yards, 1 touchdown

Patrick Robinson, 2-0 T-A, 1 INT

Curtis Lofton, 9-3 T-A

2 Kommentarer

  1. Ulrik Gorm Jensen

    Ja for pokker. Jeg tror dog på at Saints nok skal få sejren i hus mod Chargers selvom de er 3-1. Jeg tror Saints er på vej den rigtige vej. Det så ihvertfald sådan ud mod Packers.

    Servicemeddelse: Husk at man kan twitte sit bud på kampen – markeret med #saintsdk – og få det med i gameday om søndagen. Join in…

    Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.