KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Saints 28, Eagles 13

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 6. november 2012

Will Smith laver et af to sacks på Eagles Michael Vick

Saints vandt monday night kampen 28-13 over Philadelphia Eagles i en kamp hvor forsvaret fandt formen og fik presset Eagles quarterback Michael Vick.

Saints forsvar fik virkelig gang i pass rushet i nat. Hvilket Eagles Michael Vick fik at mærke. Saints forsvar kom hele 7 gange igennem til Vick og fik lavet sack. Samtidig satte Patrick Robinsons 99 yard interception TD forsvaret igang og dette blev et af ialt 5 redzone stops. Saints forsvar viste sig særdeles effektive når Eagles var tæt på endzone. Der blev dog stadig givet rigtig mange yards op mod forsvaret. Eagles lavede ialt 447 yards mod Saints forsvar.

Løbespillet kom også igang. Med Darren Sproles ude med en brækket hånd gav det Chris Ivory mulighed for spilletid. Netop Ivory scorede på et 22 yard langt løb i andet kvarter. Ud over Ivory viste også Mark Ingram gode takter. Ingram løb for 44 yards på 7 forsøg. Ialt fik Saints noteret 144 yards (5,6 pr spil) på løbespil mod 231 yards i luften.

Saints top præstationer

Drew Brees, ramte 21 kast af 27 for 239 yards, 2 touchdowns, 0 interceptions.

Chris Ivory, 10 løb for 48 yards og 1 touchdown.

Jimmy Graham, greb 8 bolde for 72 yards og 1 touchdown.

Malcolm Jenkins, lavede 7 taklinger, 6 assists.

Patrick Robinson, 1 takling, 1 interception, 1 touchdown.

Cameron Jordan, 3 taklinger, 3 assists, 3 sacks, 1 forceret fumble.

Will Smith, 2 taklinger, 1 assist, 2 sacks.

 

Saints tager i næste uge imod ubesejrede Atlanta Falcons (8-0) i superdomen. Kampen vises kl. 19:00 på TV2sport.

3 Kommentarer

 1. BoondockSaint

  Dejligt at se Ivory i aktion.

  Det var da godt nok heldigt at der blev dømt forward pass, på det der ellers ville have været et eagles td. Vores #6 havde rig mulighed for at takle før endzone, men han stopper bare op og ser på eagles spilleren løbe forbi. Ved godt #6 ikke ligefrem er en spiller man normalt forventer takler, men det så noget sløvt ud, at han ikke prøver i det mindste.

  Alt i alt en god kamp, med nogle udemærkede highlights, som f.eks 99 yards int. til td. Vores D skuffer stadig fælt, især på one-on-one/open firld tackles, men det er jo ikke noget nyt.

  Svar
 2. Ulrik Gorm Jensen

  Jeg syntes at defence spillede rigtig godt. Modstanderen må meget gerne lave en 1 million yards mod Saints så længe de ‘bare’ holder stand når de når redzone. De gjorde Saints igår og det var fantastisk at se, efter at hold bare kunne løbe den ene touchdown ind efter den anden.
  Eagles var 0/5 i redzone og 0/4 på Goal to go. Sådan!

  Svar
  • BoondockSaint

   Det var klart en af de bedre kampe for forsvaret, men de skal stadig bruge 3 missed tackles for at stoppe modstanderen. Du har dog ret i, at det er helt lige meget hvor mange yards der bliver taget mod os, så længe vi er mere effektive med vores possessions, og det må man sige vi var imod eagles. Og så var det dejligt at se redzone D der leverede.

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.