VIDEO: Saints Camp Report (26/07/12)

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 27. juli 2012

Her er rapporten fra første dag ved Saints training camp.

Fire spillere kom for sent til dagens træning da de var i retten for at vidne til fordel for holdkammerat Jonathan Vilma. Det drejede sig om LBs Scott Shanle, Jonathan Casillas, DT Sedrick Ellis og SS Roman Harper.

Drew Brees at hans offseason væk fra holdet ikke havde sat sit præg, hans kast var gode og præcise. Jahri Evans fortalte at han følte at tempoet som angrebet blev kørt med var sat i vejret efter at Brees var tilbage under center.

En af de ting som er interessant at følge ved dette års training camp er Saints linebacker situation. Vilma på nuværende tidspunkt ikke en del af holdet, og hvem bliver dette års startere for Saints. I går var det Scott Shanle (SLB), Curtis Lofton (MLB) og David Hawthorne (WLB) som  var første valg, mens WillHerring (SLB), Kadarron Anderson (MLB) og Chris Chamberlain (WLB) som var andet hold. Da Saints skulle gå med to linebackere var Lofton og Hawthorne på banen.

Patrick Robinson havde en dag med nogle gode spil, bla. nåede han før Marques Colston og sslog en bold væk.

WR konkurrencen er ligesom LBs spænende at følge, her lavede WRs Chris Givins, Joe Morgan og Andy Tanner gode spil.

Skader: DT Akeim Hicks (brækket hånd)

Videoer

Saints Camp Report

Saints Minute

Følg training camp her på NewOrleansSaints.dk!

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.