superdome

Allerførst tillykke til The Saints med denne vigtige sejr! Det var langt fra overbevisende men et win er et win! Og sidst de var i OT i første kamp med ATL trak de desværre det korte strå – nu trak de heldigvis det længste :-O Samtidig tabte ATL så det kunne kun have været bedre hvis CAR også havde tabt!

Men nu til noget helt andet. Jeg kender ham der har lavet special effects til den teaser der kører på samtlige LED skærme i  Mercedes Benz Superdome. Den er ikke frigivet til offentligt brug, men jeg har fået lov til at vise den her 😉 Men med lovning om at vi ikke spreder den andre steder på nettet. Dette er hvad han skriver i forbindelse med filen jeg fik tilsendt:

Hi Allan

Here is The Saints LED wall opener. It is not publically released yet so please don’t share on the internet. For your Saints fan group eyes only 😉

Ansi

Jeg har derfor linket til en ikke delbar video via Flickr. Hvis i vil se den er i nødt til at være oprettet som bruger i Flickr via Yahoo. Men dette er ret simpelt og gratis.

Link til videoen følges ved at trykke på billedet herover. Derefter tryk på play pilen (man skal vist trykke flere gange før den går videre), så tryk atter på playpilen og til sidst maximer til fuld skærm.

Undskyld den besværlige proces, men det er den eneste måde jeg kunne få det til at virke her på sitet som beskyttet mod download. Sig til hvis det ikke virker eller hvis man alligevel kan downloade den…

Go’ fornøjelse…

Så tør man vist atter sige; WHO DAT?! i resten af regular season!! 😉

 

 

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest