Alvin Kamara nomineret til rookie of the week

Skrevet af BoondockSaint

Skrevet af BoondockSaint

den 4. oktober 2017

Saints’ rookie running back, Alvin Kamara, er nomineret til rookie of the week. Nomineringen kommer efter Saints’ 20-0 sejr over Dolphins i weekendens London kamp.

Kamara havde i kampen 5 løb for 25 yards, samt 10 receptions for 61 yards og et touch down.

Du kan stemme på Alvin Kamara via linket her

7 Kommentarer

 1. Ulrik Gorm Jensen

  Kamara spillede en fantastisk kamp for Saints i London, og har da også sendt en del stemmer hans vej. De virker til at Saints bruger Ingram og Kamara… og Peterson har fået en meget lille rolle i Saints angreb. Nu hvor Vikings har mistet Cook, gad vide om de vil have Peterson tilbage? Kunne man forestille sig en trade?

  Svar
 2. kangaroo

  Payton bruger meget sin playbook fra SuperBowl-sæsonen – heriblandt 2 powerback og en Bush/Sproles type. Vi har med Alvin fået en god hurtigt Sproles-klon, men hvis vi sender Peterson tilbage til Minnesota, så bør vi måske hente Tim Hightower tilbage som back-up for Ingram ??? Lasco og Edmunds er efter min holdning ikke tilstrækkelige.
  En trade-aftale med Vikings kan være en spiller eller muligvis 4.-5. runde valg 2018
  Alt i alt, så vil jeg nok foretrække at AD bliver i Nola i hele 2017

  Svar
 3. BoondockSaint

  Jeg kunne sagtens forstille mig Peterson ikke spiller hele sæsonen i New Orleans. Han er utilfreds med hans rolle og Payton har udtalt at det aldrig blev diskuteret hvilken rolle Peterson ville få. Han har altså ikke været lovet nogen snaps, og han vil helt sikkert være et sted hvor det er tilfældet. Han ser nok sig selv som starter, reelt er han vel back up, og i Saints kan han se frem til at afslutte sin karriere som third string eller værre.

  Jeg var ikke fan af at bringe ham til New Orleans fra start, og slet ikke efter man draftede Kamara, så et trade er i mine øje klart at foretrække. Evt. noget defense i retur for at skabe noget depth, hvis skæbnen vil som sidste sæson med skader til de fleste positioner?

  Svar
 4. Ulrik Gorm Jensen

  Jeg kunne egentlig godt lide at Saints hentede Peterson, men det virker ikke til at Saints udnytter ham. Det virker som om han er frustreret, og 4 yards på blot 4 løb, tænker jeg også er for lidt til en tidligere MVP. Jeg tænker at, hvis Saints kan få en god trade (fx. med Vikings), ville det helt sikkert være en overvejelse værd. Problemet vil så bare være, hvis Ingram bliver skadet… hvad så? Så kunne Hightower da helt sikkert være interessant.

  Svar
  • BoondockSaint

   Hightower må i hvert fald ligge tættest i tankerne, hvis det sidder nogen på et Saints kontor og gør sig disse tanker, i og med han kender holdet, stablen mv. Han burde jo være klar til at gå direkte ind i backup rollen igen.

 5. BoondockSaint

  Fik ikke lige skrevet nyheden herinde, men Kamara vandt rookie of the week i fredags

  Svar
 6. Ulrik Gorm Jensen

  Velfortjent. Jeg havde nu ikke regnet med at han vandt den.

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.