Brees er ugens offensive spiller i NFC

af 3. december 2014Nyheder2 Kommentarer

Drew Brees

Saints quarterback Drew Brees blev valgt som ugens spiller i NFC for hans præstation i udebanesejren over Pittsburgh Steelers.

Brees ramte på 19 af hans 27 kast for 257 yards og 5 touchdowns. Dette gav Brees en quarterback rating på 140,0.

Det var Brees niende kamp med 5 touchdowns, hvilket er en tangering af rekorden. Payton Manning er den anden spiller som har kaste 5 touchdowns i ni kampe.

Det var Brees syvende kam med 5 touchdowns og ingen interceptions.

Brees er nu kåret 18 gange som ugens spiller siden han kom til New Orleans i 2006. Dette er mest blandt alle i dette tidsrum.

2 Kommentarer

  1. kangaroo

    Han styrke og Saints styrke – er brug af så mange receivers
    Tænk at han bliver “Ugens spiller” uden brug af Jimmy Grahams hænder…………….

  2. Ulrik Gorm Jensen

    Ja, tænk at Nick Toon greb et touchdown. Det kunne være så fantastisk at se ham blomstre op nu. Specielt når vores top draftpick toon er ude. Ikke at sammenligne Toon med Cooks. Toon minder mig i statur mere om en Marques Colston.

Måske syntes du om dette …

GAMEDAY: Denver Broncos

GAMEDAY: Denver Broncos

New Orleans Saints (8-2) er taget til Colorado for at møde Denver Broncos (4-6). Saints har i øjeblikket NFCs første seed, og skal med en sejr forsøge at holde fast i dette.

Marshon Lattimore er tvivlsom til kampen mod Atlanta Falcons

Marshon Lattimore er tvivlsom til kampen mod Atlanta Falcons

New Orleans Saints bedste cornerback Marshon Lattimore er questionable før kampen mod Atlanta Falcons. Det blev klart, da Saints udgav deres sidste skadesrapport før kampen. Lattimore har i ugens løb kun trænet begrænset med. Saints må undvære tight end Josh Hill,...

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.