Saints quarterback Drew Brees mener ikke at Saints spillere fokuserer på TE Jimmy Grahams retslige efterspil af franchise tagget.

Det skriver Mike Triplett på ESPN.com.

Graham har indgivet en klage over at være tagget som tight end og ikke som wide reciever, hvilket ville give ham et større beløb på lønningskontoen(ca. 5 millioner dollars).

Brees fortalte at han ’ville hade IKKE at have Graham’, og at han havde været i kontakt med ham, for at sikre sig at Graham ikke blev frustreret over situation.

Selvom alle Saints spillere gerne vil have Graham tilbage på træningsbanen, er der stor forståelse for Graham og hans kontrakt situation.

jimmy-graham

Jimmy Graham

Brees er dog fortrøstningsfuld og tror nok at Saints og Graham skal blive enige om en kontrakt.

Brees gennemgik lidt det samme, da han for to år siden også havde modtaget Saints franchise tag. Brees fik efterfølgende forhandlet sig frem til en en stor kontrakt med Saints.

Det retslige omkring Grahams kontrakt kan godt trække ud. Da der ikke har været mange fortilfælde for dette i NFL.

Er du bekymret over Grahams kontrakt situation? Og hvor stor indflydelse på Saints vil dette have? Og i værste fald, vil Saints kunne klare sig uden Graham i 2014?

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest