Brees: Ingen fokus på Grahams fravær

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 12. juni 2014

Saints quarterback Drew Brees mener ikke at Saints spillere fokuserer på TE Jimmy Grahams retslige efterspil af franchise tagget.

Det skriver Mike Triplett på ESPN.com.

Graham har indgivet en klage over at være tagget som tight end og ikke som wide reciever, hvilket ville give ham et større beløb på lønningskontoen(ca. 5 millioner dollars).

Brees fortalte at han ’ville hade IKKE at have Graham’, og at han havde været i kontakt med ham, for at sikre sig at Graham ikke blev frustreret over situation.

Selvom alle Saints spillere gerne vil have Graham tilbage på træningsbanen, er der stor forståelse for Graham og hans kontrakt situation.

jimmy-graham

Jimmy Graham

Brees er dog fortrøstningsfuld og tror nok at Saints og Graham skal blive enige om en kontrakt.

Brees gennemgik lidt det samme, da han for to år siden også havde modtaget Saints franchise tag. Brees fik efterfølgende forhandlet sig frem til en en stor kontrakt med Saints.

Det retslige omkring Grahams kontrakt kan godt trække ud. Da der ikke har været mange fortilfælde for dette i NFL.

Er du bekymret over Grahams kontrakt situation? Og hvor stor indflydelse på Saints vil dette have? Og i værste fald, vil Saints kunne klare sig uden Graham i 2014?

2 Kommentarer

 1. Kangaroo

  Hvis ikke Saints vil betale Jimmy WR-løn og han derfor stopper, kan det blive interresant om der er andre hold som vil betale ham som WR ???
  Jeg synes klart han har mere værdi end mange WR, om han når Calvin Johnson kan naturligvis drøftes, men sammenligning med Saints WR-gruppe, kan klart vise han er pengene værd….
  – cut gerne et par ligegyldige WR, men behold Jimmy Graham

  Svar
 2. Ulrik Gorm Jensen

  Enig i at han er alle de penge værd han kommer til at tjene. Jeg kan dog godt forstå at Saints presser ham, for at få salary cap’en til at passe.
  Jeg tror nu nok at de skal få en aftale på plads. Jeg tænker bare… hvornår bliver de enige? Forhåbentlig før training camp.

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.