Brees vinder tre priser

af | 7. november 2015

Drew Brees var nomineret i to kategorier for hans præstation mod New York Giants. Brees vandt for både Clutch player og FedEx Air player of the week. Der ud over blev Brees kåret til ugens offensive spiller i NFC.

Drew BreesBrees kastede 50 bolde og ramte på 39 for 505 yards og syv touchdowns. Ud over Brees er det kun Y.A. Tittle som har kastet for over 500 yards og syv touchdowns i NFLs historie.

Det er tiende gang Brees har kastet mindst fem touchdowns, hvilket er mest i NFL historien. Payton Manning har gjort det ni gange.

Siden Brees kom til New Orleans(2006), er det 20. gang Brees har vundet ugens spiller prisen, hvilket er flest for nogen spiller i den periode. Andre aktive spillere som har vundet over 20 priser, er Payton Manning(27) og Tom Brady(25).

0 kommentarer

Læs mere …

Saints Picks 2021

Saints Picks 2021

Så er NewOrleansSaints.dk klar med årets Saints Picks konkurrence. Igen i år har du mulighed for at samle lodder i picks konkurrencen sæsonen igennem. I år er gevinsten at købe for 60 Euro på NFLshop Europe ! Hvad går Saints Picks ud på? Picks går...

Så starter Saints Training Camp

Så starter Saints Training Camp

Football er tilbage… eller rettere nu starter Saints deres training camp. Dermed skal der også findes svar på en masse spørgsmål, som netop denne sæson står ubesvaret hen.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest