CBA – Krise i forhandlingerne men enighed om Rookie løn

af 9. marts 2011Nyheder

Der blev idag indgået en aftale mellem NFLPA og NFL omkring en Rookie løn skala, men samtidig er diskutionen om åbningen af NFL’s regnskaber gået i hårknude.

Den opnåede enighed medfører en fast skala løn for rookies – de præcise satser er endnu ikke offentliggjort. Til modvægt for den lavere løn bliver rookie kontrakterne kortere. For første runde valg 4 år mod de nuværende 5-6 år og for ikke første runde valg 3 år. Dette betyder at der går kortere tid før spillere som har bevist deres værd, kan få en stor kontrakt.

Desværre er der stadig stor uenighed i forhold til overskudsdelingen og den ekstra milliard. NFL har mindsket sit krav til $750 millioner, men spillerforeningen kræver stadig indblik i regnskaberne for at gå med til dette. NFL har tilbudt begrænset indsigt som angiver ikke hold specifikke regnskabsoplysninger men det har spillerforeningen forkastet.

Her 2 døgn før deadline ser det stadig meget sort ud men hensyn til opnåelse af en ny aftale.

EMNER:

0 kommentarer

Måske syntes du om dette …

New Orleans Saints – Philadelphia Eagles vises på TV3+

New Orleans Saints – Philadelphia Eagles vises på TV3+

New Orleans Saints kamp mod Philadelphia Eagles vises på TV3+ kl 22:25.  I denne uge må danske Saints fans følge kampen gennem NFL Gamepass for at se Saints og Atlanta Falcons spille. Danske Saints fans har blot misset tre Saints kampe denne Sæson. Uge 4 mod Detroit...

GAMEDAY: Atlanta Falcons

GAMEDAY: Atlanta Falcons

New Orleans Saints (9-2) er taget til Georgia for at møde divisions rivalen Atlanta Falcons (4-7).

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.