CBA – Krise i forhandlingerne men enighed om Rookie løn

af | 9. marts 2011 | Nyheder

Der blev idag indgået en aftale mellem NFLPA og NFL omkring en Rookie løn skala, men samtidig er diskutionen om åbningen af NFL’s regnskaber gået i hårknude.

Den opnåede enighed medfører en fast skala løn for rookies – de præcise satser er endnu ikke offentliggjort. Til modvægt for den lavere løn bliver rookie kontrakterne kortere. For første runde valg 4 år mod de nuværende 5-6 år og for ikke første runde valg 3 år. Dette betyder at der går kortere tid før spillere som har bevist deres værd, kan få en stor kontrakt.

Desværre er der stadig stor uenighed i forhold til overskudsdelingen og den ekstra milliard. NFL har mindsket sit krav til $750 millioner, men spillerforeningen kræver stadig indblik i regnskaberne for at gå med til dette. NFL har tilbudt begrænset indsigt som angiver ikke hold specifikke regnskabsoplysninger men det har spillerforeningen forkastet.

Her 2 døgn før deadline ser det stadig meget sort ud men hensyn til opnåelse af en ny aftale.

Emner:

0 kommentarer

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest