CBA – Krise i forhandlingerne men enighed om Rookie løn

af 9. marts 2011Nyheder

Der blev idag indgået en aftale mellem NFLPA og NFL omkring en Rookie løn skala, men samtidig er diskutionen om åbningen af NFL’s regnskaber gået i hårknude.

Den opnåede enighed medfører en fast skala løn for rookies – de præcise satser er endnu ikke offentliggjort. Til modvægt for den lavere løn bliver rookie kontrakterne kortere. For første runde valg 4 år mod de nuværende 5-6 år og for ikke første runde valg 3 år. Dette betyder at der går kortere tid før spillere som har bevist deres værd, kan få en stor kontrakt.

Desværre er der stadig stor uenighed i forhold til overskudsdelingen og den ekstra milliard. NFL har mindsket sit krav til $750 millioner, men spillerforeningen kræver stadig indblik i regnskaberne for at gå med til dette. NFL har tilbudt begrænset indsigt som angiver ikke hold specifikke regnskabsoplysninger men det har spillerforeningen forkastet.

Her 2 døgn før deadline ser det stadig meget sort ud men hensyn til opnåelse af en ny aftale.

EMNER:

0 kommentarer

Måske syntes du om dette …

Saints spiller kun to preseason kampe

Saints spiller kun to preseason kampe

NFL har annonceret at holdene – indtil videre – kun spiller to preseason kampe denne sæson. Dermed spiller New Orleans Saints kun preseason kampene mod Pittsburgh Steelers og Houston Texans.

Drew Brees siger undskyld!

Drew Brees siger undskyld!

I et interview med Yahoo finance kommenterede Drew Brees på, hvorvidt flere NFL spillere ville knæle ved afspilningen af den amerikanske national melodi. Her udtalte Brees at han aldrig ville være enig med nogen, som ikke respekterede flaget.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.