DE Turk McBride signer med Bears

af | 20. marts 2013 | 1 Kommentar

UFA Turk McBride har skrevet under på en 1årig kontrakt med Chicago Bears, ifølge ESPN.

Turk McBride vil således være den 4. free agent, New Orleans Saints må sige farvel til i denne FA periode. New Orleans Saints har allerede sagt farvel til tackle Jermon Bushrod (Bears), quarterback Chase Daniel (Chiefs) og linebacker Jonathan Casillas (Buccaneers).

Den defensive end kom til New Orleans Saints for to sæsoner siden, efter at have været hos Kansa City Chiefs og Detroit Lions. Hos New Orleans Saints blev det dog aldrig til det store, da McBride kun er noteret for 15 kampe og 2 sacks i sine 2 sæsoner i New Orleans Saints uniform.

1 Kommentar

  1. Ulrik Gorm Jensen

    To sæsoner i New Orleans,15 kampe i alt… 2 starts… 10 taklinger. 2 sacks og 1 PassD. Nok udemærket for McBride i en ny klub. Mener heller ikke han var en 3-4 end.

Læs mere …

Netflix producerer film om Sean Payton

Netflix producerer film om Sean Payton

Streaming tjenesten Netflix er gået igang med castingen til en ny film om New Orleans Saints head coach Sean Payton. Her er Netflix i samarbejde med Adam Sandlers Happy Madison og Hey Eddie producere filmen "Home Team". Der er i maj casting til filmen, som omhandler...

ReEvaluering af draftklassen 2018

ReEvaluering af draftklassen 2018

NFL afholder årets draft I Cleveland den 29. april 2021 og Saints vælger som nummer 28 i første runde. Saints har nu haft tre fulde sæsoner med 2018 draftklassen. Og det er blevet tid til den årlige reevaluering af draftklassen.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.