Mere uro omkring Drew Brees

af | 6. marts 2012 | 2 Kommentarer

Efter New Orleans Saints valgte at give Drew Brees deres franchise tag,  har Drew Brees udtalt at han nægter at underskrive det. Dermed er der lagt op til ballade, hvis han ikke underskriver sit franchise tag inden den 15. juli, ellers skal han lave et holdout. Franchise tagget for quarterback i 2012, står lige nu til et sted imellem 16 og 17 millioner dollars, men kan skifte efter hvad der sker med Peyton Mannings mulige nye kontrakt.

De seneste meldinger om Drew Brees’ kontrakt er, at Brees og New Orleans Saints er omkring 5 millioner dollars om året fra hinanden.

2 Kommentarer

  1. BoondockSaint

    At Brees afslog kontrakten der ville gøre ham den mest betalte i nfl, overbeviser mig lidt om, at det har været løgn når han tidligere har udtalt at han spiller for sportens skyld. Med dette afslag beviser han jo at han er ligeså pengegrisk som alle andre.

    Der er snart ikke mere ved Saints jeg kan have respekt for :-/

  2. Ulrik Gorm Jensen

    Jeg vil ikke ligge så meget i rapporterne omkring Drew Brees er rasende osv. Jeg tror heller ikke at Brees er pengegrisk. Han fortjener en ordentlig kontrakt. Som jeg forstod det så var der ting som hvornår – hvilke år – som pengene blev udbetalt der var problemerne(?!)

    Saints var nød til at give Brees tag’et da de ikke endnu er blevet helt færdige med kontrakten, men jeg tror bestemt at Brees og Saints bliver enige om en lang kontrakt som – forhåbentlig – sikre at Brees slutter sin karriere i New Orleans.

Læs mere …

Netflix producerer film om Sean Payton

Netflix producerer film om Sean Payton

Streaming tjenesten Netflix er gået igang med castingen til en ny film om New Orleans Saints head coach Sean Payton. Her er Netflix i samarbejde med Adam Sandlers Happy Madison og Hey Eddie producere filmen "Home Team". Der er i maj casting til filmen, som omhandler...

ReEvaluering af draftklassen 2018

ReEvaluering af draftklassen 2018

NFL afholder årets draft I Cleveland den 29. april 2021 og Saints vælger som nummer 28 i første runde. Saints har nu haft tre fulde sæsoner med 2018 draftklassen. Og det er blevet tid til den årlige reevaluering af draftklassen.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.