Drew Brees med i afstemningen om årets FedEx Air player of the year

af | 5. januar 2019

Drew Brees er én af tre spillere som er med afstemningen om årets FedEx Air player of the year.

Han er imidlertidig i hård konkurrence mod Kansas City Chiefs Patrick Mahomes og Los Angeles Chargers Philip Rivers.

Både Mahomes og Rivers har kastet for flere yards end Brees. Både Brees og Rivers har kastet 32 touchdowns, mens Mahomes har kastet 50.

Brees har den bedste passer rating i NFL med 115,7 og completion percentage med 74,4 – hvilket også er højest nogensinde i NFLs historie. Brees har også blot kastet 5 interceptions. Dette er blot femte gang at en quarterback har kastet over 30 touchdowns og 5 eller færre interceptions.

Det er nu op til fans at afgøre, hvem der skal have dette års Air titel. Du kan stemme via dette link frem til den 31. januar kl 21:00. http://www.nfl.com/voting/players-air-and-ground/2018/YEAR/0

0 kommentarer

Læs mere …

Saints Picks 2021

Saints Picks 2021

Så er NewOrleansSaints.dk klar med årets Saints Picks konkurrence. Igen i år har du mulighed for at samle lodder i picks konkurrencen sæsonen igennem. I år er gevinsten at købe for 60 Euro på NFLshop Europe ! Hvad går Saints Picks ud på? Picks går...

Så starter Saints Training Camp

Så starter Saints Training Camp

Football er tilbage… eller rettere nu starter Saints deres training camp. Dermed skal der også findes svar på en masse spørgsmål, som netop denne sæson står ubesvaret hen.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest