Ellis til Chicago

af | 13. juni 2013

Endnu en Saints free agent har fundet et nyt hjem for 2013 sæsonen. DT Sedrick Ellis har underskrevet en 1-årig kontrakt med Chicago Bears.

Ellis blev valgt som nummer 7 overall i 2008 draften, men levede aldrig helt op til forventningerne i New Orleans. Klubber som New England og Detroit viste også lidt interesse i den defensive tackle.

Ellis nåede at lave 173 taklinger for Saints i hans fem sæsoner.Der ud over blev det til 12,5 sacks, 14 PassD og 2 forced fumbles.

Se alle denne offseasons freeagency bevægelser  her.

0 kommentarer

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ellis til Chicago Nyeste sports overskrifter - [...] Kilde: neworleanssaints.dk – Amerikansk fodbold [...]
  2. Ellis til Chicago Danske sports begivenheder - [...] Læs hele artiklen her på >>: neworleanssaints.dk – Amerikansk fodbold [...]

Læs mere …

Netflix producerer film om Sean Payton

Netflix producerer film om Sean Payton

Streaming tjenesten Netflix er gået igang med castingen til en ny film om New Orleans Saints head coach Sean Payton. Her er Netflix i samarbejde med Adam Sandlers Happy Madison og Hey Eddie producere filmen "Home Team". Der er i maj casting til filmen, som omhandler...

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.