Et skridt nærmere NFL sæsonen, nu starter training camp

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 17. juli 2019

Vi er officielt nået til training camp! New Orleans Saints og resten af holdene i NFL starter deres training camps denne uge.

For Saints er det rookies der rapporterer som de første. Det gør de torsdag den 18. juli. Mens Saints veteraner har endnu en uge før de skal møde torsdag den 25.juli, til de endelige forberedelser før den kommende NFL sæson.

Ud over det ovennævnte datoer er det værd at bemærke at første trang camp sæson for Saints vil være dagen efter veteranerne er mødt, hvilket vil sige fredag den 26. juli.

Flere og flere hold vælger at blive “hjemme” i training camp. I 2002 var det blot 10 ligaens 32 hold, som blev hjemme. Dette tal er i 2019 helt oppe på 22. De hold der ikke bliver hjemme er: Buffalo, Carolina, Chicago, Dallas, Indianapolis, Kansas City, the L.A. Rams, Oakland, Pittsburgh og Washington.

I training camp perioden, bliver der afholdt 14 “joint-practice”. Hvor to NFL hold træner sammen, før de mødes i forbindelse med en preseason kamp. Her er involveret i én af dem. Saints træner 15. august til Costa Mesa, Californien. Her træner de sammen med Los Angeles Chargers før deres preseason kamp søndag den 18. august. Kampen spilles kl. 22:00 (dansk tid). 

1 Kommentar

  1. Salar

    Live fra campen i dag tirsdag d. 30. juli – fedt at være tilbage 😉 ?⚜️?☀️

    Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.