Fans: Giv Saints 2. rundevalget tilbage

af | 16. januar 2013

Saints fans vil nu have præsident Barack Obama til at gå ind i straffen af New Orleans Saints. Saints fan Ralph Malbrough har oprettet en underskrifts indsamling på det hvide hus website som – hvis den får nok underskrifter – vil blive gennemgået af det hvide hus og derefter komme med en officiel erklæring omkring emnet.

Der er dog lang vej igen før at Malbourgh og de andre Saints fans når det ønskede antal underskrifter.

For at det hvide hus vil overhovedet se på sagen skal der være 100.000 underskrifter. Denne underskrift indsamling er i skrivende stund på 123.

LINK: Underskrift indsamling

0 kommentarer

Læs mere …

Saints Picks 2021

Saints Picks 2021

Så er NewOrleansSaints.dk klar med årets Saints Picks konkurrence. Igen i år har du mulighed for at samle lodder i picks konkurrencen sæsonen igennem. I år er gevinsten at købe for 60 Euro på NFLshop Europe ! Hvad går Saints Picks ud på? Picks går...

Så starter Saints Training Camp

Så starter Saints Training Camp

Football er tilbage… eller rettere nu starter Saints deres training camp. Dermed skal der også findes svar på en masse spørgsmål, som netop denne sæson står ubesvaret hen.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest