KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

GAMEDAY: Carolina Panthers

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 30. december 2012

Velkommen til sæsonens sidste gameday indlæg. Saints og Panthers har ikke mulighed for at nå slutspillet denne sæson, men sammen med Tampa Bay der møder Atlanta er der kamp om anden pladsen i NFC South. Begge hold vil gerne slutte sæsonen af med en sejr og Saints har vundet de sidst to kampe mens Panthers har vundet tre af de sidste fire. Saints vil med en sejr nå 8-8.

Kampstart klokken 19:00

TV Kampen kan ses via NFL Gamepass.

Stadion Superdome

Dommer Alberto Riveron

Saints uniform sorte jerseys sorte bukser

Odds hos danske spil Saints 1,42 – Panthers 2,95. Overtime: 12,5

Konkurrence Hvor mange points laver Saints? Hvem løber for flest yards? Hvem griber for flest yards? og Hvem laver flest taklinger? …for Saints vel og mærke! Kommenter under indlægget og få mulighed for at vinde Saints årbog 2012. Stillingen: Saints picks 2012.

Website Carolina Panthers

TWITTER Kampens hashtag er #CARvsNO

 

CAROLINA PANTHERS

Panthers offensiv

Carolina Panthers offensive scoring er rageret som nummer 21 i NFL, her laver Cam Newton og Co 20,9 point i gennemsnit. Panthers er nummer 17 i total offence og laver i gennemsnit 349,4 yards pr kamp. Panthers er nummeri 10 i løbeangreb med 121 pr kamp, mens de rangerer som nummer 17 i kasteangreb med 228,4 yards pr kamp.

Cam Newton har kastet bolden 452 gange og ramt på 265 af forsøgene for 3621 yards med 19 touchdown og 11 interceptions.Newton har kun kastet 1 interception i de seneste 6 kampe. Newtons favorit mål er stadig WR Steve Smith. Smith har modtaget bolden 70 gange denne sæson og det er i alt blevet til 1101 yards og 4 touchdowns. Brandon LaFell modtager næst flest bolde med 36 for 613 yards og 3 touchdowns.

Newton er Panthers førende rusher. Newton har løbet bolden 120 gange for 707 yards og 8 youchdowns. DeAngelo Williams og Jonathan Stewart har delt løbene mellem sig denne sæson. Willams har dog fået flest løb med 152 forsøg for 527 yards og 3 touchdowns mens Stewart har løbet bolden 93 gange for 336 yards og blot et touchdown. Stewart har dog ikke spillet siden den 26. november pga. en ankelskade.

Panthers defensiv

Panthers forsvar er det 13. bedst når man ser på tilladte scoringer. Der bliver i gennemsnit scoret 21,7 point mod Panthers i denne sæson. Panthers er rangeret som nummer 8 i total forsvar. Her tillader holdet i gennemsnit 352,9 yards til modstanderen. De er nummer 15 mod løb og tillader her 113,2 yards pr kamp, mens deres kaste forsvar rangerer som nummer 8 og tillader kun 212,7 yards pr. kamp.

Linebacker Luke Kuechly fører holdet(og NFL!) i taklinger med 151. Der ud over har Kuenchly også lavet 2 interceptions.

Defensive ends Greg Hardy (11,0) og Charles Johnson(10,5) laver Panthers sacks og de to har tilsammen stået for hele 21,5 af Panthers 37 sacks.

Captain Munnerlyn har lavet 2 interceptions som begge er blevet returneret for touchdowns. I alt har Munnerlyn returneret hans to pick six 107 yards.

Panthers Special teams 

Panthers har skiftet kicker siden Saints og Panthers mødtes. Justin Medlock er skiftet ud med Graham Gano. Gano har ramt på 6 ud af 7, heriblandt en 51 yarder mod Oakland Raiders sidste uge.

Punter for Panthers er Brad Nortman som har en gennemsnit på 42,8 yards pr punt hvilket er 29 i ligaen.

New Orleans Saints – Carolina Panthers

Sidst holdene mødtes var den 16 september i Carolina. Her tabte Saints 35-27.

Panthers fører serien mod Saints, men kun med en kamp. Panthers har vundet 18 gange med Saints har vundet 17. Den samlede stilling i kampen er Panthers 726 – Saints 707.

Andre kampe i NFC South

Tampa Bay Buccaneers @ Atlanta Falcons

8 Kommentarer

 1. Lars Aanæs

  30+ – Ingram – Colston – Lofton

  Svar
 2. Ulrik Gorm Jensen

  Jeg tror på…
  30+, Mark Ingram, Jimmy Graham, Roman Harper

  Svar
 3. Salar

  30+, Colston, Sproles, Robinson

  Svar
 4. BoondockSaint

  Skuffende afslutning på en sæson der, efter min mening, kunne være nogenlunde reddet, havde Saints været i stand til at nå 8-8. Nu er der kun tilbage at håbe på, at det hele kommer til at hænge sammen igen, når Payton vender hjem. Forlsag til MVP i denne kamp: Thomas Morstead

  Svar
 5. Ulrik Gorm Jensen

  Super med MVP forslaget. Jeg har ham med når jeg sætter afstemningen op lidt senere. Er bud?
  Jeg tænker at om vi slutter 7-9 eller 8-8 er for mig lidt underordnet. Det har nok større betydning for coaches og spillerne. På den positive side så får Saints en lidt bedre draftposition.

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.