GAMEDAY: @ Carolina Panthers

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 30. oktober 2014

carolinapanthers2014

New Orleans Saints skal på en svær udebane opgave, når Saints natten til fredag møder topholdet Carolina Panthers. Saints kan dog med en sejr over Panthers.overtage førstepladsen i NFC South.

Saints skal møde et Carolina Panthers hold som har tabt deres seneste to opgør mod henholdsvis Green Bay Packers og Seattle Seahawks. Så de må være sulte efter en sejr og så på hjemmebane.

Panthers QB Cam Newton fører et Panthers angreb an. Newtown har kastet for 1673 yards og 8 touchdowns. Det er dog også blevet til 4 interceptions. Newtons QB rating ligger på 86,6.

Newtons ynglings mål er TE Greg Olson, som har modtaget 42 bolde for 509 yards og 5 touchdowns. Flest yards har dog lovende rookie wide receiver Kelvin Benjamin. Benjamin har modtaget 38 bolde for 571 yards og ligeledes5 touchdowns.

På jorden har Jonathan Stewart løbet bolden mest. Stewart har løbet bolden 58 gange for 217 yards og 1 touchdown.

På den anden side af bolden føres forsvaret an af en af ligaens bedste linebackers i Luke Kuechly. Kuechly har lavet flest taklinger i hele ligaen med 89.

Panthers har lavet 16 sacks. Mario Addison har lavet flest med 4, mens Dwan Edwards og Charles Johnson har lavet næst flest med 3 hver.

Tidligere Saint safety Roman Harper er hvem Drew Brees skal frygte mest i luften, Harper har nemlig 3 interceptions denne sæson.

Kampstart: 01:25 (natten til fredag)

Stadion: Bank Of America Stadium

Skader: Ugens skadesrapport

Dommer: N/A

Saints uniform: hvide jerseys og sorte bukser.

Radio: WWL – AM870 / FM105,2 (“Listen Live” link i øverste højre hjørne)

Se kampen: Kampen kan ses på TV3+ eller streames via NFL Gamepass.

Hvem har vundet flest kampe?

Carolina Panthers fører serien af kampe med 20, mens Saints har vundet 18. Panthers har samtidig vundet 3 af de sidste 4 kampe.

Hvem vandt sidst?

Sidste de to hold mødtes, var den 22. december 2013. Her vandt Panthers ‘finalen’ om NDC South på et meget regnfyldt Bank Of America stadion. Kampen endte 17-13 i Panthers favør.

Saints Picks 2014. Det er i kommentarerne herunder du kommer med dit bud. Kort og godt er det: hvem vinder? Hvor mange point laver Saints? Hvilken Saint scorer de første point? og hvem laver flest tacklinger for Saints? Læs alt om konkurrencen og se stillingen her. Fan points er denne sæson også en del af konkurrencen – ekstra lodder til de der har flest fan points – du kan få nemme points ved at opdatere avatar og forum signatur. Gør det her.

Gameday debat. Du er selvfølgelig altid mere end velkommen til at give dine kommentarer til kampen i kommentarerne herunder. Der ud over vil jeg meget gerne opfordre folk til at benytte hashtag’et #Saintsdk eller #Panthersdk, når du skriver på de sociale medier. Følg debatten om Saints på de sociale medier via vores #saintsdk side.

Andre kampe i NFC South. Tampa Bay Buccaneers @ Cleveland Browns (kl. 18:00). Atlanta Falcons har Bye.

12 Kommentarer

 1. Salar

  Saints – 20+ – Shayne Graham – Cameron Jordan

  Geaux Saints – GEAUX, GEAUX!!!

  Svar
 2. Ulrik Gorm Jensen

  Jeg tror vi får sat lidt flere point på scoreboardet 🙂
  Saints – 30+ – Mark Ingram – Kenny Vaccaro
  WHOOOODAT!

  Svar
 3. Morten Krøyer

  Jeg synes saints er blevet bedre for hver kamp og tror vi kan holde retningen.
  Saints, 30+, Jimmy Graham og Curtis Lofton

  Svar
 4. Zyan

  Saints – 30+ – Shayne Graham – Curtis Lofton

  – Har vi egentlig en tabel, hvor man kan se de uddelte point? 🙂

  Svar
 5. Zyan

  Så er det også fantastisk, at vi for anden runde i træk kan se ugens Saints kamp på dansk tv!

  Svar
 6. Zyan

  Glem min post om stillingen, jeg er en idiot der ikke har læst nyheden igennem – Sorry <3

  Svar
 7. kangaroo

  Saints
  35+
  M. Colstone
  Junior Galette

  Svar
 8. Salar

  Andre der ser kampen live?! Ligeså bekymrende og usikker start de første mange minutter – ligeså fedt og vild afslutning på 1. half!! Sådan dér – geaux Saints – GEAUX!!!

  Svar
 9. Allan

  Man glemmer helt at være træt – yes!

  WHO DAT?!

  Svar
  • Allan

   Salar 😉

  • Ulrik Gorm Jensen

   Selvfølgelig 🙂 …hvem er træt?
   Det ser meget meget godt ud. Når den forhåbentlig er i hus, så har vi slået den største rival i NFC South … på udebane. Har dem og Falcons hjemme. Det giver en stor fordel til Saints i forhold til at vinde NFC South 🙂 WHOOOODAT

 10. kangaroo

  Overskudsvideo af Saints Pressekonference
  Det er tydeligt på Drew, Payton og Ryan at dette var en sejr som har kolosal betydning – alle med store smil og plads til lidt joke
  “Drew foretog I ændringer i pausen?” – “No turn-over in second” 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.