GAMEDAY: @ Chicago Bears

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 13. december 2014

bears2014New Orleans Saints(5-8) skal på en svær opgave, når holdet på udebane møder Chicago Bears(5-8). Saints er sammen med Atlanta Falcons i front i NFC South, mens Carolina Panthers kun er en halv kamp efter Saints og Falcons. Så hver af de sidste tre kampe bliver utroligt vigtige.

Bears quarterback Jay Cutler har kastet 494 gange og ramt på 330 af dem for 3446 yards. Han har kastet 26 touchdowns, hvilket er 7. bedst i NFL. Saints Drew Brees har kastet 6. flest med 28 touchdown kast. Cutler har i denne sæson kastet 15 interceptions, hvilket er næst mest kun overgået af Jaguars rookie Blake Bortles(16). Brees har kastet 6. flest med 12.

På jorden møder Saints en af NFLs bedste runningbacks i Matt Forte. Forte har løbet bolden 214 gange for 854 yards (9. bedst i NFL). Forte har scoret 6 af Bears 8 rushing touchdowns. Saints Mark Ingram har løbet for 810 yards denne sæson.

I luften er Cutlers ynglings mål også Matt Forte som har grebet 86 bolde for 724 yards og 3 touchdowns. Derefter efter plejer Cutler at kaste til Martellus Bennett (77 for 821 yards, 6 touchdowns) eller Alshon Jeffery (73 for 949 yards). Bears må undvære wide receiver Brandon Marshall, som blev skadet sidste uge og er færdig for sæsonen.

På den defensive er side er Bears på en delt 28. plads i totale defense, sammen med Cincinatti Bengals. Saints er næst sidst, mens kun Falcons er værre end Saints. Bears top takler er Ryan Mundy, som har lavet 80 totale taklinger (61 solo). Brees og Saints skal passe godt på Willie Young som har lavet flest sacks for Bears. Young har lavet 8,5 sacks af Bears ialt 30 sacks i denne sæson. Samme Mundy har sammen med rookie Kyle Fuller og Chris Conte hver lavet 3 interceptions. Bears har ialt 11 af modstander quarterbackens bolde (18. bedst i NFL).

Kampstart: 19:00

Stadion: Soldier Field

Skader: Ugens skadesrapport

Dommer: Carl Cheffers

Saints uniform: Hvide jerseys og sorte bukser.

Radio: WWL – AM870 / FM105,2 (“Listen Live” link i øverste højre hjørne)

Se kampen: Kampen kan streames via NFL Gamepass eller ses på TV3 Sport 1.

Hvem har vundet flest kampe?

Det står helt lige i kampe mellem Chicago Bears og New Orleans Saints. Begge hold har vundet 13 kampe hver – hvis man vel og mærke ikke tæller slutspillet med. Her har Bears en 2-0 føring over Saints.

Hvem vandt sidst?

Sidst de to hold mødtes var den 6. oktober 2013. Her vandt New Orleans Saints på udebane over Chicago Bears med 26-18.

Saints Picks 2014. Det er i kommentarerne herunder du kommer med dit bud. Kort og godt er det: hvem vinder? Hvor mange point laver Saints? Hvilken Saint scorer de første point? og hvem laver flest tacklinger for Saints? Læs alt om konkurrencen og se stillingen her. Fan points er denne sæson også en del af konkurrencen – ekstra lodder til de der har flest fan points – du kan få nemme points ved at opdatere avatar og forum signatur. Gør det her.

Gameday debat. Du er selvfølgelig altid mere end velkommen til at give dine kommentarer til kampen i kommentarerne herunder. NB! Kom gerne med dit bud på kampens MVP. Der ud over vil jeg meget gerne opfordre folk til at benytte hashtag’et #Saintsdk, når du skriver på de sociale medier. Følg debatten om Saints på de sociale medier via vores #saintsdk side.

Kampe i NFC South. Tampa Bay Buccaneers @ Carolina Panthers (kl. 19:00). Pittsburgh Steelers @ Atlanta Falcons (kl. 19:00).

 

12 Kommentarer

 1. kangaroo

  Ville ikke være til at bære med et nederlag
  Næppe en højtscorende kamp

  Saints
  20+
  Jimmy Graham (det må være nu han kommer igen)
  Curtis Lofton

  Svar
 2. Ulrik Gorm Jensen

  Saints – 30+ – Khiry Robinson – Curtis Lofton
  …Saints på udebane, den burde være sikker 🙂

  Svar
 3. Zyan

  Saints – 20+ – Shayne Graham – Curtis Lofton

  Svar
 4. Salar

  Saints – 20+ – Shayne Graham – Lofton

  Så er det nu vi kan skabe lidt luft til ATL og komme foran CAR!! Kom så Saints – vind nu de sidste 3 kampe!!!

  Svar
 5. Morten Krøyer

  Uh, nu er det tiltrængt med et W

  saints, 20+, M. Ingram, C. Lofton

  Svar
 6. kangaroo

  Da vi danske eksperter ikke tag fejl – Lofton har flest tacklinger i vores sejr over Bears
  – og et klart flertal holder på at vores første point er et FG

  Falcons har givet os en fantastisk gave – ved at tabe
  – og det vil være helt forrykt hvis Panthers ender med at gå i playoff
  SEJR i aften Saints – også selv om det kun bliver med et point !!!

  Svar
 7. ulrikgormjensen

  God første halvleg. Nu skal vi fortsætte i anden. Graham må meget gerne komme igang, mens forsvaret ligner… et forsvar 🙂

  Svar
 8. kangaroo

  Perfekt KAMP fra B’n’G
  At se #42 rookie Pierre Warren foretag 2 Intercept var som it flashback af Darren Sharper
  – jeg ved Drew havde en fantastisk kamp, men unge Pierre er min MVP favorit

  Svar
 9. Morten Krøyer

  Fedt med en sejr og en god mulighed for at tage divisionen i næste uge!
  Nu bliver det rigtig spændende hvordan det går på søndag mod Falcons – man får helt bange anelser, men i det mindste er det gået fint, de andre gange i sæsonen hvor Saints har haft en kort uge – lad os håbe de kan vende den dårlige stime i superdomen

  Svar
 10. Salar

  Skønt at de The Saints KAN spille overbevisende on the road – specielt når det nu går så dårligt in the Dome. Og lad os håbe de nu endelig kan spille flere kampe i træk uden at få et melt down – helst ikke flere svingende præstationer…

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.