KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

GAMEDAY: Cincinnati Bengals

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 15. november 2014

bengals2014

New Orleans Saints fører NFC South, men Carolina Panthers og Atlanta Falcons er lige i hælene på Saints. Kampen mod Cincinnati Bengals er derfor ekstra vigtig, hvis Saints vil holde fast i første pladsen.

Cincinnati kommer til New Orleans efter at have tabt sidste uges torsdagskamp mod Cleveland Browns med hele 24-3.

Bengals føres an af QB Andy Dalton som denne sæson har kastet for 1960 yards og 8 touchdowns. Dalton har ikke haft den bedste sæson. Han har nemlig flere interceptions end touchdowns med 9 interceptions (Brees: 2816 yards, 18 touchdowns, 10 interceptions). Dalton blev bænket i løbet af Browns kampen, efter 3 af sæsonens 9 interceptions og en quarterback rating på 2,0. Bengals backup QB er Jason Campbell (tidligere Redskins, Raiders og Bears).

På jorden er det primært Giovani Bernard som løber bolden. Bernard har løbet bolden 109 gange for 446 yards og 5 touchdowns(Ingram: 551 yards, 6 touchdowns, 4,8 AVG yards). Bernard døjer dog med en hofte skade, og spiller ikke med mod Saints. Med Bernard er ude, er det Jeremy Hill som skal løbe bolden for Bengals. Hill har løbet bolden 86 gange for 404 yards (4,7 AVG yards). Hill har lige som Bernard også 5 touchdowns for sæsonen.

Mohamed Sanu er Bengals farligste våben i luften. Sanu har grebet 41 bolde for 648 yards og 4 touchdowns (Graham: 594 yards, 7 touchdowns). Hvis der ikke kastes til Sanu, er sandsynligvis A.J. Green der får bolden. Green har dog været plaget af en skade, som holdt stjerne wide receiveren ude i uge 6 til 8. Efter Green er kommet tilbage, har han endnu ikke fundet sin gamle form.

På defensiven skal Saints op imod ligaens tredje værste forsvar, hvis man kigger på antal yards. Med 391,9 yards er Bengals forsvar ikke det bedste, hvilket lover godt for Brees og Saints angreb. Bengals er kun overgået af New York Giants og Atlanta Falcons.

Bengals Reggie Nelson har lavet flest taklinger med 61 kombinerede taklinger (36 solo). Carlos Dunlap har lavet flest sacks med 4,5 (af Benagls 13 sacks). Flest interceptions har George Iloka lavet. Iloka har lavet 3 af Bengals ialt 10 interceptions.

bengals-w10-2014-stats

Kampstart: 19:00

Stadion: Mercedes-Benz Superdome

Skader: Ugens skadesrapport

Dommer: Craig Wrolstad

Saints uniform: Sorte jerseys og guld bukser.

Radio: WWL – AM870 / FM105,2 (“Listen Live” link i øverste højre hjørne)

Se kampen: Kampen kan streames via NFL Gamepass.

Hvem har vundet flest kampe?

Saints og Bengals mødes sjældent. Holdene mødes søndag for 13. gang. Det er helt lige mellem holdene, som har vundet 6 kampe hver. Siden Payton kom til i 2006 er holdene 1-1. Af de seneste 5 (2010-1994) har Bengals vundet tre.

Hvem vandt sidst?

Saints vandt den sidste kamp mellem de to hold. Her vandt Saints 34-30 på udebane. Kampen blev spillet den 5. december 2010.

Saints Picks 2014. Det er i kommentarerne herunder du kommer med dit bud. Kort og godt er det: hvem vinder? Hvor mange point laver Saints? Hvilken Saint scorer de første point? og hvem laver flest tacklinger for Saints? Læs alt om konkurrencen og se stillingen her. Fan points er denne sæson også en del af konkurrencen – ekstra lodder til de der har flest fan points – du kan få nemme points ved at opdatere avatar og forum signatur. Gør det her.

Gameday debat. Du er selvfølgelig altid mere end velkommen til at give dine kommentarer til kampen i kommentarerne herunder. NB! Kom gerne med dit bud på kampens MVP. Der ud over vil jeg meget gerne opfordre folk til at benytte hashtag’et #Saintsdk, når du skriver på de sociale medier. Følg debatten om Saints på de sociale medier via vores #saintsdk side.

Kampe i NFC South. Atlanta Falcons @  Carolina Panthers (kl. 19:00). Tampa Bay Buccaneers @ Washington Redskins (kl. 19:00).

9 Kommentarer

 1. Salar

  Saints – 30+ – Brandin Cooks – Kenny Vaccaro

  Geaux Saints – GEAUX!!!

  Svar
 2. Ulrik Gorm Jensen

  Jeg håber og tror at Saints vil score 40+ point og slå Bengals stort. Jeg tænker Curtis Lofton vil lave flest taklinger, hvis han spiller… Bengals har haft det svært mod TEs så dette er kampen, hvor Graham scorer de første point.
  Saints – 40+ – Jimmy Graham – David Hawthorne…. WHODAT!

  Svar
 3. kangaroo

  Saints – 27+ – Marques Colston – Junior Galette

  Svar
 4. Zyan

  Saints – 20+ – Shayne Graham – David Hawthorne

  Svar
  • Zyan

   Lige en omgang ros til sidst, virkelig fedt med de stats der er taget med i indlægget.

  • Ulrik Gorm Jensen

   Tak. Det var mest de sidste to spørgsmål der fik mig interesseret i hvordan det havde forholdt sig. Nu ser vi 17:30 om Curtis Lofton er klar… i så fald så er han et godt bet på flest taklinger.

 5. Ulrik Gorm Jensen

  Inactives… Saints WR Robert Meachem, RB Pierre Thomas, RB Edwin Baker, RB Khiry Robinson, G Senio Kelemete, OT Nick Becton, WR Nick Toon.
  Bengals CB Newman, RB Bernard, LB Burfict, OT Smith, OT Hawkinson, DT Still, WR Little.
  Keenan Lewis er aktiv! Vigtigt!!!

  Svar
 6. BoondockSaint

  Saints, 20+, S. Graham, Hawthorne

  Svar
 7. Zyan

  Halvdelen af 3. Quarter er gået og kun 3 point.. Angrebet ser tandløst ud i aften 🙁

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.