lions2014

New Orleans Saints skal en tur til Detroit for at møde Lions. Saints skal følge op på sejren over Buccaneers, for ikke at blive hægtet af i NFC. Saints må måske undvære stærke Jimmy Graham, som er ‘questionable’ før kampen mod Lions.

Detroit Lions vandt i sidst uge 17-3 over Minnesota Vikings. Lions føres an af QB Matthew Stafford og et meget stærkt forsvar.

Stafford har kastet ottende flest yards i NFL med 1592 og 7 touchdowns. Det er også blevet til 4 interceptions. Seneste kastede Stafford for 185 yards og 1 touchdown.

Det primære mål for Stafford er WR Golden Tate som har modtaget 38 af Staffords kast. Med hele 495 og 1 touchdown har Tate også leveret af Lions yards i luften. På jorden er Lions mest benyttede running back Joique Bell. Bell har løbet bolden 66 gange for 226 yards og 2 touchdowns.

På den anden side af bolden har Lions NFLs bedste forsvar. Lions har tilladt færrest yards og point til modstanderen, med kun 270,7 yards og 13,7 point pr. kamp. Lions har ligaens bedste forsvar mod kast og det næst bedste mod løb. Så Saints får deres sag for, hvis de skal få sæsonens  tredje sejr i hus.

Spilleren på Lions forsvar som har lavet flest taklinger er OLB DeAndre Levy. Levy har lavet 58 af slagsen, hvilket er fjerde flest i hele NFL. DE George Johnson har lavet flest sacks med 4 stk, mens OLB Tahir Whitehead og FS Glover Quin har lavet 2 interceptions hver.

Det bliver en svær opgave for Saints, hvis Detroit Lions skal besejres.

Kampstart: 19:00

Stadion: Ford Field

Skader: Ugens skadesrapport

Dommer: Terry McAulay

Saints uniform: Hvide jerseys og guld bukser.

Radio: WWL – AM870 / FM105,2 (“Listen Live” link i øverste højre hjørne)

Se kampen: Kampen kan streames via NFL Gamepass.

Hvem har vundet flest kampe?

New Orleans Saints har vundet de fleste kampe. Saints har vundet 12, mens Lions har vundet 9. En kamp er endt uafgjort(24. november 1968). Saints har vundet de fire seneste opgør mod Lions, sidste Saints tabte til Lions var den 24. december 2005. Her tabte Saints 12-13 i Detroit.

Hvem vandt sidst?

Sidste kamp mellem de to hold blev spillet den 7. januar 2012 (slutspillet), her vandt Saints 45-28 i Superdomen. Drew Brees havde en rigtig god dag. Brees kastede for 466 yards og 3 touchdowns.

Saints Picks 2014. Det er i kommentarerne herunder du kommer med dit bud. Kort og godt er det: hvem vinder? Hvor mange point laver Saints? Hvilken Saint scorer de første point? og hvem laver flest tacklinger for Saints? Læs alt om konkurrencen og se stillingen her. Fan points er denne sæson også en del af konkurrencen – ekstra lodder til de der har flest fan points – du kan få nemme points ved at opdatere avatar og forum signatur. Gør det her.

Gameday debat. Du er selvfølgelig altid mere end velkommen til at give dine kommentarer til kampen i kommentarerne herunder. Der ud over vil jeg meget gerne opfordre folk til at benytte hashtag’et #Saintsdk eller #Lionsdk, når du skriver på de sociale medier. Følg debatten om Saints på de sociale medier via vores #saintsdk side.

Andre kampe i NFC South. Carolina Panthers @ Green Bay Packers,  Atlanta Falcons @ Baltimore Ravens (19:00). Tampa Bay Buccaneers har Bye.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.