KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

GAMEDAY: @ Detroit Lions

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 18. oktober 2014

lions2014

New Orleans Saints skal en tur til Detroit for at møde Lions. Saints skal følge op på sejren over Buccaneers, for ikke at blive hægtet af i NFC. Saints må måske undvære stærke Jimmy Graham, som er ‘questionable’ før kampen mod Lions.

Detroit Lions vandt i sidst uge 17-3 over Minnesota Vikings. Lions føres an af QB Matthew Stafford og et meget stærkt forsvar.

Stafford har kastet ottende flest yards i NFL med 1592 og 7 touchdowns. Det er også blevet til 4 interceptions. Seneste kastede Stafford for 185 yards og 1 touchdown.

Det primære mål for Stafford er WR Golden Tate som har modtaget 38 af Staffords kast. Med hele 495 og 1 touchdown har Tate også leveret af Lions yards i luften. På jorden er Lions mest benyttede running back Joique Bell. Bell har løbet bolden 66 gange for 226 yards og 2 touchdowns.

På den anden side af bolden har Lions NFLs bedste forsvar. Lions har tilladt færrest yards og point til modstanderen, med kun 270,7 yards og 13,7 point pr. kamp. Lions har ligaens bedste forsvar mod kast og det næst bedste mod løb. Så Saints får deres sag for, hvis de skal få sæsonens  tredje sejr i hus.

Spilleren på Lions forsvar som har lavet flest taklinger er OLB DeAndre Levy. Levy har lavet 58 af slagsen, hvilket er fjerde flest i hele NFL. DE George Johnson har lavet flest sacks med 4 stk, mens OLB Tahir Whitehead og FS Glover Quin har lavet 2 interceptions hver.

Det bliver en svær opgave for Saints, hvis Detroit Lions skal besejres.

Kampstart: 19:00

Stadion: Ford Field

Skader: Ugens skadesrapport

Dommer: Terry McAulay

Saints uniform: Hvide jerseys og guld bukser.

Radio: WWL – AM870 / FM105,2 (“Listen Live” link i øverste højre hjørne)

Se kampen: Kampen kan streames via NFL Gamepass.

Hvem har vundet flest kampe?

New Orleans Saints har vundet de fleste kampe. Saints har vundet 12, mens Lions har vundet 9. En kamp er endt uafgjort(24. november 1968). Saints har vundet de fire seneste opgør mod Lions, sidste Saints tabte til Lions var den 24. december 2005. Her tabte Saints 12-13 i Detroit.

Hvem vandt sidst?

Sidste kamp mellem de to hold blev spillet den 7. januar 2012 (slutspillet), her vandt Saints 45-28 i Superdomen. Drew Brees havde en rigtig god dag. Brees kastede for 466 yards og 3 touchdowns.

Saints Picks 2014. Det er i kommentarerne herunder du kommer med dit bud. Kort og godt er det: hvem vinder? Hvor mange point laver Saints? Hvilken Saint scorer de første point? og hvem laver flest tacklinger for Saints? Læs alt om konkurrencen og se stillingen her. Fan points er denne sæson også en del af konkurrencen – ekstra lodder til de der har flest fan points – du kan få nemme points ved at opdatere avatar og forum signatur. Gør det her.

Gameday debat. Du er selvfølgelig altid mere end velkommen til at give dine kommentarer til kampen i kommentarerne herunder. Der ud over vil jeg meget gerne opfordre folk til at benytte hashtag’et #Saintsdk eller #Lionsdk, når du skriver på de sociale medier. Følg debatten om Saints på de sociale medier via vores #saintsdk side.

Andre kampe i NFC South. Carolina Panthers @ Green Bay Packers,  Atlanta Falcons @ Baltimore Ravens (19:00). Tampa Bay Buccaneers har Bye.

11 Kommentarer

 1. Lars Aanaes

  Saints
  20+
  Brandin Cooks
  Cam Jordan

  Svar
 2. kangaroo

  Saints
  21+
  Ben Watson
  Rafael Bush

  Svar
 3. BoondockSaint

  Saints, 20+, S. Graham, Cam Jordan

  Svar
 4. Morten Krøyer

  Har lige set, at Jimmy graham spiller i dag, så jeg vil være optimistisk og tro på en saints-sejr. Måske endda med Graham inde på det første TD.

  Saints, 20+, Jimmy Graham og Curtis Lofton

  Svar
 5. Zyan

  Saints – 20+ – Shayne Graham – Curtis Lofton

  Svar
 6. Allan Nørgaard

  Nåede ikke første score – men resten tipper jeg Saints 20+ Lofton

  Svar
 7. Salar

  Hvor var det dumt og ringe spillet af både D og O! Øv – specielt nu hvor både ATL og CAR taber stort….

  Svar
 8. Ulrik Gorm Jensen

  Det lod til at være en komfortabel sejr på udebane. Men så smider Saints det væk… Det er frustrerende at se på. At smide en 13 point føring på den måde, hvor forsvaret har spillet godt med interceptions, 3 og uds osv. ARG! Det lå lige til højrebenet! Falcons og Panthers taber… og så smider vi det væk! ØV…

  Svar
 9. kangaroo

  Colston var tilbage med en god kamp, bliver rart den dag både han, Cooke og Graham alle spiller sådan som vi ved de kan – og så må Drew gerne finde sit top spil frem – det uden interceptions !!!

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.