New Orleans Saints (5-6) tager imod Detroit Loins (7-4) i Superdomen. Men en sejr kan Saints nå 6-6 og vil igen være inde i billedet om slutspilspladser.

KAMPSTART Kl. 19:00
STADION Mercedes-Benz Superdome
DOMMER Clete Blakeman
UNIFORM Sorte jerseys, guld bukser (throwbacks)
SE KAMPEN NFL GAMEPASS
NFC SOUTH KAMPE KC at ATL (19:00), TB at SD (22:25), CAR at SEA (02:30)

Serien mod Lions er helt lige med 11 sejre til hvert mandskab. En kamp er endt uafgjort. Lions har dog vundet de seneste to opgør mod Saints. Sidst holdene mødtes var den 21. december 2015. Her vandt Lions med 35-27 i Superdomen.

Lions har Matthew Stafford som quarterback. Stafford har kastet for 2883 yards og 19 touchdowns. På jorden er det Theo Reddick som løber bolden. Reddick har løbet for 355 yards på 88 carries. I luften er Staffords favoritmål WR Golden Tate. Tate har grebet 57 bolde for 617 yards og 2 touchdowns.

På den defensive side har Kerry Hyder lavet flest sacks for Lions. Hyder har 7 for sæsonen. Det er en tidligere Saints safety Rafael Bush der sammen med Darius Stay der har interceptet flest bolde med to hver.

Saints Picks 2016 er igang, og det er her i dette indlæg du skal gætte med, for at have chancen for at vinde en Saints cap. Du skal blot gætte på vinderen af kampen, hvem der score Saints første point, hvor mange point Saints scorer og hvem fra Saints der laver flest taklinger. Et bud kunne således se sådan ud: Saints, 20-29, Mark Ingram, Stephone Anthony. Læs mere om konkurrence og se stillingen.

På NFL.com har vi oprettet en Weekly Pick’em pulje, hvor alle er velkomne. Det er gratis, så kom ind i puljen og dyst mod andre danske Saints fans.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest