KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

GAMEDAY: Philadelphia Eagles

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 5. november 2012

New Orleans Saints (2-5) møder Philadelphia Eagles (3-4) i ugens sidste kamp i prime time kampen Monday Night Football. Begge hold har ryggen mod muren og er desperate efter en sejr hvis de skal have forhåbninger om slutspils deltagelse.

Kampstart 02:30 (mandag nat)

TV Kampen kan ses via NFL Gamepass eller på TV2Sport.

Stadion Mercedes-Benz Superdome

Saints uniform Sorte jerseys sorte bukser

TWITTER Kampens hashtag er #PHIvsNO

Odds hos danske spil Saints 1,54, Eagles 2,55

PHILADELPHIA EAGLES

EAGLES offensiv

Eagles offensiv er ledet af QB Michael Vick som ikke har fundet rytmen. Vick er 11-15 som Eagles starter i de sidste 26 kampe for Philadelphia. Vick har kastet otte interceptions og fumblet bolden ni gange. Der har været tale om at Eagles måske vælger at sætte rookie quarterback Nick Foles på banen fra start. Foles vil hvis det sker tage sine første rigtge snaps i NFL mod Saints.

Eagles laver i gennemsnit 363,3 yards pr kamp, hvilket rangere dem som nummer 14 i NFL. De placerer sig som nummer 15 i NFL i kaste yards med 245,7, og lidt bedre som et løbe hold. Her rangerer de som nummer 10 og løber i gennemsnit 117,7 yards pr. kamp. LeSean McCoy har løbet for 504 yards og to touchdowns, mens DeSean Jackson er deres top receiver. Jackson har grebet 34 bolde for 524 yards og kun et touchdown.

 

EAGLES defensiv

Eagles er rangeret som nummer 12 i total defence. Eagles tillader 339,6 yards pr kamp. Deres pass defence tillader 229,1 yards pr kamp hvilket er nummer 14 i NFL, mens deres løbe forsvar ligger nummer 17. Modløb tillader Eagles i gennemsnit 110,4 yards pr kamp.

Linebacker DeMeco Ryans har flest taklinger for Eagles med 56 af slagsen, mes cornerback Dominique Rodgers-Cromartie har lavet tre interceptions i denne sæson.

Eagles er et af de bedste forsvar på tredje down og tillader kun deres modstander at konverterer på 32,6% af gangene, hvilket er fjerde bedst i NFL.

 

EAGLES Special teams 

Kicker Alex Henry har lavet 12 ud af 13 field goals, mens han har sat samtlige 12 ekstra point. Henrys længste field goal har været på 49 yards. Eagles fyrede efter tre uger deres punter Chas Henry og signede Mat McBriar som i gennemsnit punter bolden 49,1 yards. McBriar placerer 31,3 af sine punts inden for 20 yard linjen.

Cornerback Brandon Boykin tager sig af kickoff return og returnerer bolden 22,1 i gennemsnit, hvilket rangeres som nummer 25 i NFL.

 

Philadelphia Eagles – New Orleans Saints

Statistik: 10 Saints – 15 Eagles – 0

Sidste gang holdene mødtes: Saints 48, Eagles 22 – 20. september 2009 på Lincoln Financial Field

 

Andre kampe i NFC South

Dallas Cowboys @ Atlanta Falcons

Tampa Bay Buccaneers @ Oakland Raiders

Carolina Panthers @ Washington Redskins

 

Velkommen til gameday!

 

NB! Husk at kommentere her i gameday inden kampen kl. 02:30 med netop dit Saints pick og vær med i konkurrencen. Hvad er dit saints pick?

12 Kommentarer

 1. Ulrik Gorm Jensen

  Jeg kan ligge ud med mine Saints picks (deltager dog ikke i konkurrence 🙂 ).
  Mit pick er: 30+, Pierre Thomas, Devery Henderson, Roman Harper.
  WHO DAT!

  Svar
 2. Stefan Vestergaard

  30+, Pierre Thomas, Loften.
  Men vigtigst af alt – en sejr til Saints!

  Svar
  • Ulrik Gorm Jensen

   Bare nysgerrig … Hvem laver flest rec yards? 😉

  • Stefan Vestergaard

   Ups! Colston !
   30+, Pierre Thomas, Marques Colston, Curtis Lofton

 3. BoondockSaint

  20+, Pierre Thomas, Marques Colston, Curtis Lofton

  Svar
 4. Salar

  30+, Marques Colston, Mark Ingram, Malcom Jenkins

  Svar
  • Salar

   Og Ulrik – nu har jeg opdateret min avatar – den vises stadig væk ikke…

   Geaux Saints – GEAUX!!

  • Salar

   Hov – nu er den dér!!

   WHO DAT?!!!

 5. Ulrik Gorm Jensen (@UGJ78)

  Er folk ellers klar til i aften? Men en sejr er Saints 3-5 og wilcard ligger lige pr. i Seattle som er 5-4… og det kan vel stadig nås. Men en sejr i nattens opgør er ekstremt vigtigt! #whodat

  Svar
  • Stefan Vestergaard

   Er så klar! Især fordi ham jeg kører med hver morgen er Eagles fan ! #Whodat!

  • LordJJ - a Dirty Bird

   Det er da en falliterklæring af rang når man midt i sæsonen har opgivet divisionen og snakker om Wild card… Men I er jo også oppe imod overmagten, så alt forladt. Det bliver svært at nå Wild card med to nederlag til Dirty Birds, men vi hepper da på jer – sidst I fik et Wild card lykkedes det jer jo at tabe til det eneste hold der hidtil har været i slutspillet med en loosing record. Flot! men det er altid rart med en Walk over i slutspillet, så hep, hep, Hv’m de’?…

  • Ulrik Gorm Jensen

   he he… ja Falclowns er 5 sejre foran Saints minus de to nederlag de beskidte fugle må lide til Saints.. så skal de tabe 3… Giants, Bucs og måske Lions ku’ hjælpe lidt til. Det ku’ ske 😉 Who DAT!

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.