Velkommen Saints Fan – Vi har fanpoints tilbage på siden denne sæson, så husk at logge ind (eller opret profil) og få dine fanpoints, Who Dat!

GAMEDAY: Tampa Bay Buccaneers

af 21. oktober 2012Gameday6 Kommentarer

New Orleans Saints(1-4) og Tampa Bay Buccaneers(2-3) møder hinanden for 41. gang. Saints er kommet dårligt fra start, men vandt sidste uge den første kamp i 2012 over San Diego Chargers. Saints skal forsøge at få en stime af sejre igang, hvis Saints skal gøre sig forhåbninger om en slutspilsplads.

Velkommen til gameday!

Kampstart: søndag kl. 19:00

TV: Kampen kan ses via NFL Gamepass.

Stadion: Raymond James Stadium

Saints uniform: Hvide jerseys og sorte bukser.

Sidste gang: Sidste kamp mellem de to hold blev spillet i Superdomen, og her trak Saints det længste strå, da Saints vandt 27-16. I alt har Saints vundet 23 mens Bucs har vundet 17.

Odds: Saints er favorit hos danskespil og giver 1,77 igen. Buccaneers giver 2,11 igen hvis de sejre. Et uafgjort resultat giver pengene 12,0 gange igen.

Accuscore: New Orleans Saints er en solid favorit i kampen, og det vurderes at Saints har 61% chance for at slå Buccaneers. I 39% af simulationerne vandt Buccaneers, her kastede Josh Freeman 1,38 touchdowns mod kun 0,52 interceptions. Saints har en 32% chance for at forcerer flere turnover end de selv begår, og med en positiv turnover margin vinder Saints 88% af simulationerne.

 

Hold øje med…

Offensivt: #5 QB Josh Freeman, #22 RB Doug Martin, WR #83 Vincent Jackson

Defensivt: #71 DE Michael Bennett, #59 MLB Mason Foster, #20 FS Ronde Barber

 

Skader – Fredagens skadesrapport

New Orleans Saints

O: LB David Hawthorne (DNP), TE Jimmy Graham (L)

D: –

Q: –

P: LB Scott Shanle (F), CB Jabari Greer (F), RG Jahri Evans (F), WR Lance Moore (F), DE Turk McBride (F), LB Jonathan Casillas (F), RB Travaris Cadet (F).

Tampa Bay Buccaneers

O: –

D: –

Q: –

P: G Carl Nicks, WR Vincent Jackson.

 

Ikke aktive opdateres ca. halvanden time før kickoff.

New Orleans Saints: RB Ivory, TE J. Graham, LB Hawthorne, DB Mack, DT Walker, OT Harris og DE McBride

Tampa Bay Buccaneers: RB Michael Smith, DB Keith Tandy, LB Jacob Cutrera, LB Najee Goode, C Cody Wallace, WR Chris Owusu og TE Danny Noble.

 

Andre kampe i NFC South

Dallas Cowboys @ Carolina Panthers

Atlanta Falcons er på BYE

 

Bud på kampen fra Twitter (send dit bud til os via @nosdk eller marker dit tweet med #saintsdk). Kampens hashtag er #NOvsTB.

6 Kommentarer

  1. Ulrik Gorm Jensen

    GAMEDAY!!! WHODAT.

    Jimmy Graham er ikke med i Tampa. Vilma er…
    IHC Aaron Kromers sidste kamp som HC, næste uge er Joe Vitt tilbage er sin suspension.
    Man skal se Carl Nicks i en Bucs jersey en hel kamp… føj!

  2. Ulrik Gorm Jensen

    Vilma er aktiv mod Buccaneers! #whodat

  3. Ulrik Gorm Jensen

    Stor dommerfejl koster Saints måske et touchdown. Roman Harper havde helt klart hænderne under bolden. Efterfølgende scorer Bucs touchdown. Dyr fejl af dommerne!!!

  4. Ulrik Gorm Jensen

    Endnu en kamp med et Brees touchdown kast. Nu må Colston da også snart nå probowl!!

  5. Ulrik Gorm Jensen

    Glimrende comeback af Saints i første halvleg.

  6. BoondockSaint

    Utroligt at dommerne ikke så at det var en tydelig interception, som Harper fik. Selv på min ultra-pixileret stream, var der tydeligvis ikke kontakt med jorden, overhovedet.

    Tilgengæld flot, at de dømte det sidste bucs td for illegal touching. Manden der griber bolden har været ude over linjen, og selvom han har etableret sig på banen igen, er det illegal touching, når qb er ude af lommen. Det var vidst aldrig blevet dømt rigtigt, hvis replacement reffs stadig var på banen.

Måske syntes du om dette …

GAMEDAY: Las Vegas Raiders

GAMEDAY: Las Vegas Raiders

New Orleans Saints (1-0) er taget til Nevada for møde Las Vegas Raiders (1-0). Begge hold vandt deres åbningskampe. Saints vandt 34-23 over Tampa Bay Buccaneers, mens Raiders vandt 34-30 over Carolina Panthers.

Hvordan tror du kampen ender ?

GAMEDAY: Tampa Bay Buccaneers

GAMEDAY: Tampa Bay Buccaneers

Endelig er sæsonen her og New Orleans Saints skal i aktion. Og hvilket brag i uge 1. Et opgør mellem NFLs all time leading passer i Drew Brees (77.416 yards) og nummer to på listen Tom Brady (74.571 yards).

Wildcard Gameday: Minnesota Vikings

Wildcard Gameday: Minnesota Vikings

Så gælder det. Et års venten efter sidste års “nola no-call” exit. Og to år siden “The Minneapolis Miracle”. Det er tid til at sætte det hele på plads, når New Orleans Saints søndag møder Minnesota Vikings i Superdomen.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.