KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

GAMEDAY: Tampa Bay Buccaneers

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 16. december 2012

buccaneersSaints slutspils chancer er ualmindelige små og Saints har kun æren at spille for. Sidst holdene mødtes slog Saints Buccaneers 35-28. Saints har derfor muligheden for at lave et sweep af en divisionsrival som altid er stort. Saints har tabt de seneste tre kampe og har derfor også brug for oprejsning for at kunne få sluttet sæsonen godt af.

Kampstart klokken 19:00

TV Kampen kan ses via NFL Gamepass.

Stadion Superdome

Dommer Mike Carey

black jerseySaints uniform sorte jerseys sorte bukser

Odds hos danske spil Saints 1,52 – Buccaneers 2,60

Konkurrence Hvor mange points laver Saints? Hvem løber for flest yards? Hvem griber for flest yards? og Hvem laver flest taklinger? …for Saints vel og mærke! Kommenter under indlægget og få mulighed for at vinde Saints årbog 2012. Stillingen: Saints picks 2012.

Website Tampa Bay Buccaneers

TWITTER Kampens hashtag er #TBvsNO

 

TAMPA BAY BUCCANEERS

 

Buccaneers offensiv

Buccaneers rangerer højt når det kommer til point, her ligger holdet nummer 5 i NFL med et gennemsnit på 27,2 point. Bucs laver i gennemsnit 356,8 yards pr kamp, hvor de 118,9 kommer på jorden, mens 237,9 er i luften, hvilket er et af de mere balancerede i NFL.

Bucs QB Josh Freeman har ramt 231 af 432 kast for i alt 3,192 yards, 25 touchdowns og kun 8 interceptions. De 25 touchdowns er nummer 5. bedst i NFL. Freemans favorit mål er WR Vincent Jackson som blev hentet til Tampa Bay fra San Diego før sæsonen. Jackson har grebet 56 bolde for 1145 yards og 8 touchdowns. På jorden er det RB Doug Martin som løber mest. Rookien har løbet for 1234 yards på 264 forsøg. Martin har scoret 10 touchdowns.

Tidligere på sæsonen hvor holdene mødtes lavede Buccaneers 513 yards mod Saints.

Buccaneers defensiv

Buccaneers har NFL bedste løbe forsvar og tillader kun 78,2 yards pr kamp. Saints er også et af de dårligste løbe hold, Saints er rangeret som nummer 26 i NFL og løber i gennemsnit kun 96,1 yards pr kamp. Sidste gang mod Bucs løb Saints kun for 81 yards.

Buccaneers er derimod mildest talt ikke gode mod kastet. Holdet giver flest yards op til deres mod modstander i hele NFL. Bucs giver i gennemsnit 311,6 yards op til deres modstander. CB Ronde Barber fører holdet med 4 interceptions og interceptede da også Drew Brees i holdenes sidste møde. DE Michael Bennett har flest sacks med 9 af slagsen. LB Lavonte David er den der har lavet flest tanklinger med 98.

Buccaneers Special teams 

Bucs kicker er Connor Barth som har lavet 23 af 28 fieldgoals denne sæson. De flest af de fem brændte spark er kommet fra mere end 50 yards. Barth satte sit længste spark i karrieren da han satte en 57 yarder i uge 4 mod Washington Redskins.

Punter er Michael Koenen som i gennemsnit punter 45 yards. Koenen er blevet blokeret én gang i denne sæson. WR Arrelious Benn er den primærer returner. Benn har lavet 13 return for 306 yards

 

New Orleans Saints – Tampa Bay Buccaneers

Sidst holdene mødtes var i uge 7 hvor Saints slog Tampa Bay med 35 – 28.

Saints fører serien 24-17 og har siden 2002 været mødt hinanden 2 gange.


Andre kampe i NFC South

New York Giants @ Atlanta Falcons

San Diego Chargers @ Carolina Panthers

6 Kommentarer

 1. Lars Aanæs

  Bucs skal tæves!
  30+ – Sproles – Colston – Harper

  Svar
 2. Ulrik Gorm Jensen

  Tror også det bliver 30+ point… Dog bliver det Pierre Thomas der løber for flest yards, mens Jimmy Graham bliver Drew Brees top target. Curtis Lofton fortsætter med at være leading tackler for Saints.
  Mit bud: 30+, Thomas, Graham, Lofton.

  Svar
 3. Ulrik Gorm Jensen

  Hvad ønsker folk mest et sweep af en divisionsrival eller en bedre draftposition (da slutspilschance nok reelt er forduftet…) ?

  Svar
  • BoondockSaint

   I’ll take that sweap, thank you. Saints har før vist at de kan finde ud af at samle undrafted fa’s op, så hellere have det lidt sjovt, og have glæden ved at vinde over en rival, nu hvor playoffs ligger et godt stykke væk.

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.