GAMEDAY: Tennessee Titans

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 15. august 2014

New Orleans Saints spiller den første hjemmekamp denne preseason. Tennessee Titans kommer på besøg i Superdomen.

Kampstart: 02:00

Stadion: MERCEDES-BENZ SUPERDOME

Dommer: Ron Torbert

Saints uniform: hvide jerseys og guld bukser

Radio: WWL – AM870 / FM105,2 (“Listen Live” link i øverste højre hjørne)

Se kampen: Kampen kan kun ses via NFL Gamepass.

Hvem har vundet flest kampe?

Tennessee Titans fører serien mod Saints. Titans har vundet 7 kampe, mens Saints har vundet 5. En kamp er endt uafgjordt.

Hvem vandt sidst?

Saints vandt holdenes sidste møde. Kampen blev spillet den 11. december 2011 i Tennessee og Saints vandt kampen 22-17.

Gameday debat. Du er selvfølgelig altid mere end velkommen til at give dine kommentarer til kampen i kommentarerne herunder. Der ud over vil jeg meget gerne opfordre folk til at benytte hashtag’et #Saintsdk eller #Titansdk, når der skrives på de sociale medier. Kampen officielle hashtag er #TENvsNO. Du må også gerne varme op til årets picks konkurrence, med et bud på kampens vinder, antal af Saints points og hvem der bliver første point scorer for Saints.

1 Kommentar

  1. Great Dane

    Preseason kampen var en frustrerende “sejr” kun grundet den bredde holdet har. Titans startere lignedede SB contenders med både pass og runs mod vores defense. Saints havde 28 penalties!!!!!!!! (6 blev ikke accepteret) Are you kidding me?!? Og de fleste af vores startere. Jeg forstår hvorfor SP var så eddikesur efter kampen. Men 5 take aways var super godt og Griffen spillede som en starter QB. Han bliver god!!!! Og Morgan (WR) er tilbage! Der kommer nogle mega svære cuts ned til 53. Dette er det MEST talentfulde Saints hold I historie!!!

    Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.