Gonzalez: NFL holdene diskriminerer tight ends

af | 8. juli 2014

jimmy-graham

Jimmy Graham går muligvis glip af flere millioner fordi han spiller tight end frem wide receiver.

Tony Gonzalez mener at NFL diskriminerer tight ends når der forhandles kontrakter.

Gonzalez skriver i en artikel på CBSsports, at han blev honoreret som den bedst betalte TE i NFL, da han spillede for Kansas City Chiefs. Kontrakten var han glad for, men samtidig mente ikke var helt fair. Gonzalez skriver at han mener at man bør belønnes i større grad for produktionen på banen fremfor positionen.

I Gonzalez forhandlinger med Kansas City Chiefs, fortalte daværende Chiefs GM Carl Peterson at

“you’re not a receiver so I can’t pay you like one.”

Gonzalez skriver at han syntes NFL bør kigge i retning af NBA når det kommer til kontrakter. Her bliver en spiller belønnet efter resultaterne på banen fremfor den position de spiller.

Hvad mener du. Bør NFL holdene se mere på produktionen på banen, eller er det OK at fx. top TEs som Jimmy Graham honoreres i mindre grad end wide receivers?

0 kommentarer

Læs mere …

Gameday: Carolina Panthers

Gameday: Carolina Panthers

Efter en helt fantastisk hold præstation mod Green Bay Packers, skal New Orleans Saints nu på sæsonens første “rigtige” udebane besøg.

Saints ramt af skader og Covid-19

Saints ramt af skader og Covid-19

Efter en flot og sikker sejr over mægtige Green Bay Packers, er New Orleans Saints presset på skadesfronten og en Covid-19 udbrud i trænerstaben.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest