Graham er …

af | 3. juli 2014

New Orleans Saints Jimmy Graham er ifølge flere kilder blevet dømt til at være en tight end.

Dermed har Saints overhånden i forhandlingerne om en langvarig fremtidig kontrakt.

Hvis Graham og Saints ikke kan nå til enighed om en ny kontrakt, vil Graham spille under franchise tag kontrakten, som vil give ham en årsløn på ca. 7 millioner dollars. Hvis dommen havde gået den anden vej, ville Graham have tjent omkring 12 millioner dollars.

Andet. Alle andre ‘tight ends’ som har fulgt sagen, har bemærket at de sociale medier også har spillet en rolle i sagen her. Dette har bla. ført til at Browns TE Jordan Cameron har ændret sin byline til ‘Pro Bowl pass catcher…’.

Graham lejen kan nu vælge at appelere dommen.

Forhåbentlig finder Graham og Saints ud af en langvarig kontrakt, som kan sikre den talentfulde TE i New Orleans i lang tid.

Er du enig med domsmanden eller havde du dømt noget andet i sagen?

0 kommentarer

Læs mere …

New Orleans Saints henter flere spillere

New Orleans Saints henter flere spillere

New Orleans Saints har hentet tre nye spillere ind i dette års training camp. Det er tidligere Chicago Bears cornerback Prince Amukamara, cornerback KeiVarae Russell og guard J.R. Sweezy.

Saints Picks 2021

Saints Picks 2021

Så er NewOrleansSaints.dk klar med årets Saints Picks konkurrence. Igen i år har du mulighed for at samle lodder i picks konkurrencen sæsonen igennem. I år er gevinsten at købe for 60 Euro på NFLshop Europe ! Hvad går Saints Picks ud på? Picks går...

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest