Graham ude 2 til 3 uger

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 12. oktober 2014

jimmy-graham

Saints stjerne TE Jimmy Graham forventes ude i to til tre uger, dette fortalte Ian Rapoport i dagens Gameday first på NFL Network.

Graham pådrog sig en skulderskade i første halvleg af kampen mod Tampa Bay Buccaneers.

Rapoport fortalte at Graham havde forstuet skulderen og at det sandsynligvis ville tage flere uger efter Saints bye, før Graham ville være tilbage.

Graham har i alt grebet 34 bolde for 376 yards og 3 touchdowns.

Saints har hentet Tom Crabtree ind, og har derudover Benjamin Watson (9 recs for 64 yards og 0 touchdowns) og Josh Hill (7 recs for 112 yards og 2 touchdowns) på rosteren.

Crabtree har tidligere spillet for Green Bay Packers (2010-2012) og Tampa Bay Buccaneers (2013).

Få besked, når nye artikler udkommer

5 Kommentarer

 1. kangaroo

  Ikke nok med at han kan koste Saints sejrer i de kommende uger – han vil sandsynligvis koste mig nogle værdifulde Fantasy-Point 🙂 God bedring Jimmy, vi har behov for dig

  Svar
 2. Salar

  Ja – ikke særligt godt timet med de næste par hårde kampe mod Lions on the road og dernæst GB. Må håbe på de andre kan steppe up og limbe sejren hjem…
  Uanset hvad må vi håbe han når at blive klar til resten af sæsonen ellers bliver det op ad bakke – han er også klart min favorit på holdet efter Sproles forlod os.

  Svar
 3. Ulrik Gorm Jensen

  Det er helt klart et hårdt slag for Saints. Det bliver en stor opgave for Watson og Hill at klare den opgave. Jeg ved ikke helt hvem man skulle samle op i fantasy, hvis man ville gå men Saints TE… måske Hill, han burde da være fri, hvis man ville gå den vej 🙂
  Det tyder dog også til at Detroit må klare sig uden Calvin Johnson, så må de to hold være lige der.

  Svar
  • kangaroo

   Min back-up TE i Fantasy var Antonio Gates (det var ikke bedste valg før sæsonstart, men jeg har altid haft et blødt punkt for den store bjørn og heldigvis steppede både han og Rivers op, da “jeg” havde brug for dem)
   For Saints tror jeg Watson vil få mulighed for at vise sine evner, modstanderne vil ikke på samme måde give ham en dobbelt-cover – men det kræver af Cooke og Colston også er på toppen…

 4. Salar

  Er lidt skuffet over Colston i år synes han enten er helt usynlig eller dropper for mange oplagte catch. For ikke at nævne hans fumble mod the dirty birds :-O Er han ved at falde af på den?
  Eller måske er det bare fordi han har været så super stabil og overmenneskelig de sidst mange sæsoner…
  Når vores WR falder lidt af på den vil det helt sikkert blive sværere for vores TE’s og øvrige ‘våben’.

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.