Hau’oli Kikaha nomineret til rookie of the week

Skrevet af BoondockSaint

Skrevet af BoondockSaint

den 20. oktober 2015

Med syv tackles, et sack og en forced fumble i week 6 sejren over rivalerne fra falcons, har Saints’ linebacker Hau’oli Kikaha fundet vej til nfl.com’s rookie of the week afstemning. Her får han konkurrence fra Vikings’ Stefon Diggs og Eric Kendricks, samt Marcus Peters fra Chiefs og Damarious Randall fra Packers.

Der kan stemmes via dette link: Her

Få besked, når nye artikler udkommer

8 Kommentarer

 1. Ulrik Gorm Jensen

  Så er der stemt fem gange. Det er fantastisk at Saints rent faktisk har draftet linebackers som spiller godt. Anthony og Kikaha ser ud til at blive gode NFL linebackers.

  Svar
 2. BoondockSaint

  Og alligevel har vi ikke Kikaha med på vores egen afstemning om MVP mod falcons? ;-D

  Svar
  • Ulrik Gorm Jensen

   Jeg har opdateret ugens MVP afstmning med Kikaha. Så er muligheden der.

 3. Morten Krøyer

  Tjoe… han var (er) god, men efter min mening ikke i nærheden af at være MVP i denne kamp, hvor han alt andet lige skal sammenlignes med f.eks Cam Jordan (flere sacks, forced fumble), Delvin Breaux (som lukkede ned for Julio Jones) og Ben Watson (som legede J. Graham for en kamp)

  Svar
  • BoondockSaint

   Har også selv stemt på Breaux (før Kikaha var en mulighed) netop pga hans præstation mod jones.

  • Ulrik Gorm Jensen

   Jeg stemte Watson. Hans præstation var fantastisk. Tænk at så sent i karrieren at have sin bedste kamp. wow. Der var dog rigtig mange som spillede fantastisk – må det fortsætte mod Colts. Det kunne være fantastisk med back-to-back wins.

 4. BoondockSaint

  Det ville være fantastisk at komme ind i en stime. Jeg er ikke den store analytiker, men har læst et par steder på diverse sites efterhånden, der mener at mere eller mindre resten af Saints’ modstandere udgør en ”soft” schedule, der vil give Saints chancen for at få en række wins fra nu af. Det håber jeg da bliver tilfældet.

  Svar
 5. Ulrik Gorm Jensen

  Ja, Colts, Titans og Giants er ikke ligefrem Packers og Patriots. Så der burde være muligheder for et par sejre. Jeg syntes det er positivt at Brees indikere at Saints er ved at finde formen. Det skal du også, og de skal samle en del wins, hvis vi skal noget i år 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.