Velkommen Saints Fan – Vi har fanpoints tilbage på siden denne sæson, så husk at logge ind (eller opret profil) og få dine fanpoints, Who Dat!

Husk at stemme – og ganske interessant 😉

af 6. januar 2012Nyheder3 Kommentarer

Her er en appetizier for Saints nomination – NFL . I kan stemme her:

NFL afstemning

Og hvad siger i til denne meningsmåling!!:

WHO DAT?!

3 Kommentarer

 1. BoondockSaint

  Pas på når i stemmer til wildcard poll’en. NFL’s hjemmeside har længe gjort sådan, at den stemmer på den valgmulighed der står over den man egentlig ville stemme på. Det sker i hvert fald på min computer, og hvis man ser på billedet i denne artikel, er Cincinatti at Houston highlighted, så det ser ud til det ikke kun er mig der har problemet :-P. Vil man stemme på Lions at Saints skal man derfor stemme på Falcons at Giants…

 2. Avatar

  Underligt ….,

 3. Salar

  Sjovt – det problem ser jeg slet ikke her på en MAC! Jeg kan kun se der kommer en prik i cirklen til venstre for den kamp jeg stemmer på – ikke noget med highlight i linien over!
  Hhhmmm….

Måske syntes du om dette …

GAMEDAY: Las Vegas Raiders

GAMEDAY: Las Vegas Raiders

New Orleans Saints (1-0) er taget til Nevada for møde Las Vegas Raiders (1-0). Begge hold vandt deres åbningskampe. Saints vandt 34-23 over Tampa Bay Buccaneers, mens Raiders vandt 34-30 over Carolina Panthers.

Hvordan tror du kampen ender ?

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.