Hvem kan man efterhånden stole på i NFL?

af | 1. oktober 2014 | 1 Kommentar

DB

Interessant artikel for dem der ikke har læst den:

Link

Nu må hele holdet steppe up siden de har ryggen mod muren! Det eneste positive er, at der ikke er nogen i NFC South der er stukket af – kun én kamp i vores favør mens ATL og CAR taber, så er alt reset…

Geaux Saints – GEAUX!!!

Sig-Saints4Life

1 Kommentar

  1. Ulrik Gorm Jensen

    Forhåbentlig kan vi stole på Brees & Co i Superdomen på søndag! Men det bliver en noget nær ryggen mod muren kamp! Saints kan gå alt fra 13-3 til 1-15 pt. Forhåbentlig kommer de igen og viser de seneste års styrke. Men man bliver urolig som fan, når de levere en sådan dårlig præstation, samtidig med at sæson starten har været som den har.

    0
    0

Læs mere …

Saints Picks 2021

Saints Picks 2021

Så er NewOrleansSaints.dk klar med årets Saints Picks konkurrence. Igen i år har du mulighed for at samle lodder i picks konkurrencen sæsonen igennem. I år er gevinsten at købe for 60 Euro på NFLshop Europe ! Hvad går Saints Picks ud på? Picks går...

Så starter Saints Training Camp

Så starter Saints Training Camp

Football er tilbage… eller rettere nu starter Saints deres training camp. Dermed skal der også findes svar på en masse spørgsmål, som netop denne sæson står ubesvaret hen.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest