Har du sat dit Saints Pick endnu?

Ingen Saints spillere i Pro Bowl

af | 21. december 2016 | 2 Kommentarer

Det blev andet år i træk at New Orleans Saints ikke har nogle spillere med til Pro Bowl. Det blev klart da NFL igår annoncerede de udvalgte spillere.

Drew Brees kaster i Pro Bowl (2009).

Mange mener at Saints burde have to (måske tre) spillere med til år Pro Bowl. Drew Brees nævnes som en af Pro Bowl snubs.

En anden Saint som flere mente også havde Pro Bowl værdighed var Saints defensive end Cameron Jordan.

Om der alligevel kommer en Saint med i Pro Bowl afgøres endeligt, når Super Bowl deltagerne er fundet. Her spillere også eventuelle skader også en stor rolle. Og derfor kan det dog stadig være at vi får en Saint at se i Pro Bowl.

2 Kommentarer

 1. Zyan

  Det er mig en gåde hvordan Brees ikke er valgt! Han er igang med en vanvittig sæson, når man ser på Yards, completion percentage og TD’s

  0
  0
 2. Rise Up

  Ja, naturligvis… Men hvilken af de tre play-off QBs mener du han skal erstatte? Matty, MVP kandidaten der leder et historisk godt angreb? Eller Rodgers, med en håndfuld sejre i streg og irriterende stærke clutch-evne? Eller Dak med 13 sejre i hans rookiesæson?… Så kan det godt være Brees kaster en masse yards og TDs, men han har også 14 interceptions – og er det ikke meget symptomatisk for QBs på hold der ofte er bagud?

  0
  0

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest