Jabari Greer optaget i Saints Hall Of Fame

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 3. juni 2023

New Orleans Saints har introduceret endnu en spiller i deres egen Hall Of Fame. Denne sæson bliver tidligere cornerback Jabari Greer introduceret.

Jabari Greer spillede som cornerback for New Orleans Saints fra 2009 til 2013. Greers tid i New Orleans var præget af succes og bidrog markant til holdets præstationer i denne periode.

Jabari Greer i New Orleans

Efter at have tilbragt de første år af sin karriere hos Buffalo Bills, blev Greer en free agent og skiftede til New Orleans Saints før sæsonen i 2009. Han blev en vigtig del af forsvaret, der skulle blive et af ligaens bedste. Greer viste sig hurtigt som en pålidelig og dygtig cornerback.

Jabari Greer sammen med holdkammeraterne.

I sin første sæson med Saints bidrog Greer stærkt til holdets vej til Super Bowl XLIV. Han spillede en afgørende rolle i forsvaret, og hans evne til at dække modstanderens bedste receivere gjorde ham til en nøglespiller.

I løbet af de følgende sæsoner fortsatte Greer med at være en stabil kraft i Saints-forsvaret. Han udviklede sig til at blive en respekteret cornerback i ligaen og blev ofte tildelt opgaven med at dække modstanderens bedste receiver. Med sin hurtige spillestil og gode positioneringsevne udgjorde han en vanskelig udfordring for modstanderens angreb.

Greer bidrog også til Saints’ succes i løbet af 2011-sæsonen, hvor holdet nåede sluttspillet igen. Han var en del af en forsvarsenhed, der hjalp holdet med at vinde NFC South-divisionen og avancere til NFC Divisional-runden.

Desværre fik Greer en alvorlig knæskade mod slutningen af 2013-sæsonen, hvilket afsluttede hans tid i New Orleans Saints. Skaden tvang ham til at trække sig tilbage fra fodbolden efter at have gjort en betydelig indvirkning på holdet i løbet af hans fem sæsoner i New Orleans.

Jabari Greer sidste kamp i NFL.

Jabari Greers tid i New Orleans Saints var præget af konsistente og pålidelige præstationer som cornerback. Han var en vigtig bidragsyder til holdets succes i denne periode og blev hyldet af både holdkammerater og fans for sit engagement og talent. Selvom skaden afsluttede hans karriere tidligt, vil Greer blive husket som en vigtig del af New Orleans Saints’ historie og deres vej til sejr i Super Bowl i 2009.

Yderligere modtager videofotografer Steve Paretti og Bob Parkinson prisen Joe Gemelli “Fleur de Lis” award for deres bidrag til Saints organisationen.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.