Jon Stinchcomb fritstillet

Skrevet af Dragon

Skrevet af Dragon

den 16. august 2011

Efter fredagens træningskamp mod 49’ers var det tydeligt at Jon Stinchcomb stadig sloges med efterveerne af sidste sæsons skader. Han havde meget svært ved at rejse sig fra banen og virkede ikke som om at kunne lægge ordentlig vægt på knæene som han mest holdt strakt.

Det kom derfor ikke som den store overraskelse at holdet er nødt til at kigge sig om efter en afløser denne sæson. At han blev fyret og ikke sat på IR var dog en overraskelse.

Desværre ser det ud som om det måske er slut med Stinchcombs professionelle karriere. Udtalelser både fra ham selv og Drew Brees kunne tyde på dette.

At miste Stinchcomb er et stort tab for holdet. Ikke alene er han generalen på linjen, men han er også lederen af O-linjen uden for banen. Iflg. Payton skal Brown og Strief kæmpe om pladsen som startende RT men han udelukkede ikke evt. forstærkninger udefra.

Emner:

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

2 Kommentarer

  1. Ulrik Jensen

    Trist nyhed. Men det skulle overraske mig hvis Saints henter endnu en veteran ind. Brown virker endnu ikke lar til at tage over(?), og jeg ser umiddelbart Streif som backup.

    Svar
  2. BoondockSaint

    Hvad med Jordan Black som vi hentede da vi fritstillede Danny Clark?

    Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.