Kampens MVP mod Atlanta Falcons

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 4. januar 2016

atlanta-falconsNew Orleans Saints slog ærkerivalerne fra Atlanta Falcons med 20-17 i sæsonafslutningen. Og sæsonens sidste MVP skal da også kåres inden, vi skal følge Saints off season.

ProFootballFocus har graded disse fem spillere højest mod Falcons. I denne kamp er alle spillere på den offensive side af bolden.

Bedst ifølge PFF var QB Drew Brees som scorede +3,9, mens TE Michael Hoomanawanui var den af de fem der scorede lavest med +1,9.

Men hvem var din MVP mod Falcons?

[poll id=”148″]

5 Kommentarer

 1. kangaroo

  Min stemme går til Drew, men faktisk burde hele holdet få min MVP-stemme
  – det virkede som om alle var bevidst om et stort behov for at vinde = 7-9
  således at Sean Payton forsat kan sige han ikke har tabt 10 kampe på en sæson

  Som Drew siger i et interview:
  “Det virker som om der er en god grundstamme af spiller med god karakter og sammenhold!”

  Kunne vi blot få fat på en god safety (Darren Sharper-style) og en MLB af højeste kalibre……

  Svar
 2. Ulrik Gorm Jensen

  Samme her… også Brees. Han så skarp up og lidt utroligt at der ikke var forsvarsspillere blandt de bedste. Her tænker jeg specielt på Jordan.
  Forsvaret holdt Atlantas angreb til 0 point i hele anden halvleg. Det er da en meget god måde at gå til offseason på 🙂
  Er det ikke Jarius Byrd, du tænker på med Sharper reference 😉 Jeg tænker det vi mangler allermest er en pass rusher modsat Jordan, en DT til at tage over for Kevin Williams. Der ud over endnu en ung outside linebacker kunne også være kærkommen… så havde Saints etableret en god linebacker korps for fremtiden med Anthony og Kikaha.

  Svar
  • kangaroo

   Har aldrig været vild med Jarius Byrd – måske hvis han bliver helt fri for skader….. (men i min overbevisning ikke den rigtige mand på en så vigtig post!)
   Pass-rusher er altid godt, men CB, FS og naturligvis LB har været en svaghed i år – heller beholde Kevin Williams endnu en sæson og bruge energi på de bageste positioner

  • Ulrik Gorm Jensen

   Jeg ville nu egentlig hellere starte med d-line -> LB -> DBs… men hvordan ser draftårgangen ud i år? Hvilke positioner har styrker? Jeg har endnu ikke sat mig ind i draftens profiler.

 3. kangaroo

  SI.com:
  Darron Lee
  OLB, Ohio State

  Absolutely one of my favorite prospects to watch in this class, Lee covers a ton of ground in the blink of an eye. More importantly, he covers the right ground—in other words, he’s not just aimlessly sprinting but diagnoses the action to find his target. The redshirt sophomore also notched 11 sacks in just two seasons.

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.