Kampens MVP mod Giants

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 2. november 2015

Pro Football Focus har udgivet deres karakterer over hvordan samtlige spillere klarede sig i deres respektive kampe. Dette indlæg har til formål at kåre ugens New Orleans Saints MVP.

Alle spillere nævnt i nedenstående afstemning har scoret en ‘grøn’ karakter hos sitet. ‘Grøn’ bedre end gennemsnittet.

Offensivt en af de mest vilde præstationer jeg har set fra Saints. Men den spiller som blev gradet højest for Saints, var umiddelbart ikke den spiller jeg troede. Saints højst gradede spiller er offensiv guard Jahri Evans, som ifølge PFF scorede +3,8. Evans scorede +2,3 i pass block og +1,3 i run block. Drew Brees kom ind som nummer to, med en grade på +3,7 for præstationen mod Giants. Brees scorede +3,5 i kategorien ‘Pass’.

Selvom der blev scoret hele 49 point mod Saints forsvar, finder vi den højst gradede spiller her. defensive end Cameron Jordan scorede +6,4 i overall grade, og Jordans pass rush grade var +6,8. Defensive tackle Kevin Williams, var ifølge PFF Saints anden best gradede forsvarspiller. Williams scorede +4,2 overall og +4,5 mod løbet.

Men ét er karakteren på PFF, et andet er hvad du syntes. Giv din mening til kende og afgiv din stemme. Er der nogen som du syntes der mangler i ugens MVP afstemning? eller noget der burde have været med, så er kommentarerne åbne.

Beklager, der er ingen aktuelle afstemninger.

Få besked, når nye artikler udkommer

1 Kommentar

 1. kangaroo

  For mig var Drew Brees tårnhøjt over de andre
  Hvis jeg skulle pege på to kandidater som ikke er på listen: Benjamin Watson & Marques Colston
  – begge scorede TD og greb et par meget vigtige catch

  0
  0
  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

%d bloggers like this: