Badges – Når du svarer i vores forum, vil din Fleur De Lis stige. Jo flere svar jo højere antal Fleur de Lis får du, Who Dat!

Lions kamp flyttet til primetime

af 22. november 2011Nyheder5 Kommentarer

Saints kamp den 4. december er blevet flyttet fra kl. 19:00 til 02:20, hvilket gør at de danske Saints fans må finde kaffe koppen frem til de to næste ugers kampe som dermed spilles meget sent dansk tid.

Det betyder dog også at Saints næste to kampe vises på de dansk TV kanaler.

De to næste uger ser således ud.

New York Giants (Monday Night), tirsdag morgen den 28. november kl. 02:30. Kampen vises på TV2Sport.

(Sunday Night), mandag morgen den 5. december kl. 02:20. Kampen vises på TV3+.

 

5 Kommentarer

 1. BoondockSaint

  Er det noget man har planlagt længe? For jeg læste en artikel på bleacherreport hvor en skribent gav forudsigelser for resten af sæsonen, og der skrev han samtidig, at netop kampem mod Lions ville blive flyttet.

  Vidste man det allerede der, eller var han utrolig forudsigende?

 2. Ulrik Jensen

  Jeg mener NFL har nogle kampe som er FLEX kampe, som kan rykkes hvis et hold som fx. Colts ikke spiller godt.

 3. BoondockSaint

  Det giver mening. Han brugte også udtrykket flex. Men hvad er årsagen til flytningen så?

 4. Ulrik Jensen

  Det er nok at Lions@Saints er en kamp som har indflydelse på NFC slutspillet.

 5. Avatar

  Årsagen er, at den kamp der var planlagt der (Pats-Colts) slet ikke er interessant med Manning ude. Da man godt vil have noget af de bedste i primetime, har man udnyttet muligheden for at rykke kampene.

  Dette er noget NFL har muligheden for efter Week10, hvilket kaldes flex. De har så fundet Saints-Lions som den mest interessante kamp af de andre søndags kampe, og valgt at rykke den til Primetime.

  De skal dog rykke kampene to uger før spilleugen, og det er blandt andet årsagen til hverken Pats-Chiefs eller Steelers-Chiefs blev rykket fra Monday Night eller Sunday Night programmet i sidste uge, og denne 🙂

Måske syntes du om dette …

GAMEDAY: Green Bay Packers

GAMEDAY: Green Bay Packers

New Orleans Saints (1-1) skal vaske sidste uges nederlag til Raiders væk. Det bliver en svær opgave sunday night kamp mod Green Bay Packers (2-0). Packers vandt i sidste uge 42-21 over Detroit Lions.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.