Mark Ingram forklarede hvorfor det blev nummer 14

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 30. oktober 2021

New Orleans Saints runningback Mark Ingram forklarede, hvorfor det blev nummer 14 han skulle spille i.

Ingram ville gerne have et nummer i tyverne, og Chauney Gardner-Johnson ville gerne give Ingram nummer med 22. Men det var ikke muligt pga. af NFLs nuværende nummer regler, så kunne dette ikke lade sig gøre. Ingram forsøgte også at få Wil Lutz nummer 3 og Archie Mannings nummer 8. Men på nuværende tidspunkt er det nummer 14.

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.