Mark Ingram nærmer sig stor Saints rekord

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 3. november 2021

Running back Mark Ingram nærmer sig gevaldigt en af Saints store rekorder. Ingram er nemlig blot 62 yards fra at tangere legendariske Deuce McAllister rekord, som Saints all-time leading rusher.

Ingram løb mod Buccaneers seks gange for ialt 27 yards. Og med blot 62 yards igen, kan det blive muligt at tangere rekorden på søndag på hjemmebane mod divisionsrivalerne fra Atlanta Falcons.

I anledning af at Ingram er tæt på rekorden, har vores Saints rekord side fået en opdatering. Hvor man kan nu kan se den aktuelle liste for rushing yards.

Alvin Kamara er rykket fra 8 til 5 pladsen, i sæsonens første kampe. Han mangler nu blot 344 yards for at nå Dalton Hilliard på fjerdepladsen. Og 447 yards for at nå George Rogers på tredje pladsen. Så hvis og når Ingram indhenter McAllister er titlen sandsynligvis kun til låns.

2 Kommentarer

  1. kangaroo

    Svært at vente på, men mon ikke vi snart får en Mark Ingram TD-dance

    Svar
  2. Ulrik Jensen

    Jeg tænker at Paytons gameplan mod Falcons bliver Ingram-friendly, så han måske tager den på søndag… på hjemmebane… mod Falcons 🙂

    Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.