KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Michael Thomas forventes klar i sort og guld i 2022

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 16. februar 2022

Det er ikke meget Saints fans har set til stjerne wide receiver de seneste sæsoner. Sidste sæson spillede Thomas slet ikke, og i 2020 blev det kun til syv kampe for New Orleans Saints.

Men flere journalister fra New Orleans har hørt at Thomas skulle være tilbage på træningsbanen for Saints i den kommende off-season.

Thomas og safety C.J. Gardner-Johnson havde en åben samtale på twitter om deres næste sæson. Dette er dog ikke en bekræftigelse på at Thomas er tilbage, men det peger den rigtig retning. Thomas og Saints organisation havde været lidt gyngende grund efter Thomas og netop Gardner-Johnson kom i håndgemæng under en træning.

Michael Thomas.
Michael Thomas.

Det rigtig positive ved, at Thomas formentenlig er tilbage, er det vil hjælpe Saints quarterback betydeligt. Selvom Thomas har haft Drew Brees som sin primære quarterback, faldt hans produktion ikke sammen med Teddy Bridgewater og Taysom Hill. Dette kan give optimisme i forhold til, at Jameis Winston får comeback eller en helt ny quarterback starter i sort og guld den kommede sæson.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.