KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

New Orleans Saints mister to defensive profiler for sæsonen

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 15. december 2019

New Orleans Saints defensive linje har mistet to store profiler før den afgørende fase af sæsonen. Defensiv tackle Sheldon Rankins og defensive end Marcus Davenport er placeret på injured reserve.

Rankins var tilbage efter sin skade i uge tre. Og spillet med i samtlige kampe derefter. Han har for sæsonen lavet 10 tackles og to sacks. Saints har signet T.Y. McGill for at udfylde Rankins roster plads. McGill er en undraftet free agent (2015) som har spillet 37 kampe i NFL. Han spillet for Indianapolis Colts, Cleveland Browns, Philadelphia Eagles og Los Angeles Chargers og lavet 25 tackles, fem sacks, to PDef og én forced fumble. 

Davenport har startet samtlige 13 kampe for Saints. Her er det blevet til 31 tackles, seks sacks og 3 forced fumbles. Saints har hentet Noah Spence, som blev valgt i anden runde af draften i 2016, som nummer 39 overall af Tampa Bay Buccaneers. I sine fire sæsoner har Spence spillet 41 kampe (seks som starter) og lavet 37 tackles, 7,5 sacks, to PassD og fire forced fumbles.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.