New Orleans Saints vs Miami Dolphins (2017)

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 14. december 2016

Her i denne post vil du kunne holde dig opdateret om tidspunkter og events i forbindelse med kampen.

Dato: 1. oktober 2017
Klokken: 15:30
Stadium: Wembley (website)
Modstander: Miami Dolphins
Billetter: Ticketmaster – pt kun interesse registrering eller køb af season tickets (alle fire kampe). LATravel tilbyder en kamppakke med 2 overnatninger på hotel, billet til kampen og fly til 3495 kr.

EVENTS I LONDON

REGENT STREET. Lørdag den 30. september fra 12:00 til 18:00 vil Regent street være omdannet til NFL gade. Der vil være masser af NFL aktiviteter. Trænere og spillere fra både New Orleans Saints og Maimi Dolphins vil være tilstede. Saints’ Drew Brees og Dolphins running back Jay Ajayi blandt andet være imellem spillerne som er med. læs nærmere om Regent street arrangementet her.

TEAM BAR. Hele ugen op til kampen er pubben The Barrow Boy and Banker som ligger på adressen: 6-8 Borough High Street, London, SE1 9QQ, officiel New Orleans Saints mødested. pubben vil ifølge NFLUK.com være i sort og guld farver. Man bør holde sig opdateret på Saints offcielle kanaler og på de sociale medier. Pubben ligger lige ved London Bridge og ved undergrund stationen “London Bridge”.
Hvis man derimod vil finde Saints modstanders “pub” skal man bevæge sig ind på The Hard Rock Café for at finde Dolphins fans.

TAILGATE. Der vil traditionen tro være tailgate område foran Wembley. Her er der mulighed for at købe Saints merchandise og lade op til kampen. Så kom i god tid.

[poll id=”157″]

LINKS:
NFLUK.COM – Preview video

9 Kommentarer

 1. BoondockSaint

  Uden at jeg pt ved om jeg kan tage med, tænker jeg om man kunne stable en nos.dk tur på benene?

  Svar
  • Morten Krøyer

   Jeg har reserveret begge weekender, så jeg håber at komme afsted, og det kunne da være frygtelig hyggeligt med nogle ligesindede at følges med

   Rigtig god idé

 2. Ulrik Gorm Jensen

  Jeg tager afsted. Jeg regner med at tage afsted fredag og bruge den weekend i London. Det kunne være hyggeligt med noget tailgate på kampdagen…

  Svar
 3. BroderA

  Det kunne være helt fantastisk at være med. Har nogen en fornemmelse af budgtettet til sådan en tur? Jeg tænker billetter og rejsen med en enkelt overnatning.

  Svar
 4. Ulrik Gorm Jensen

  Jeg har lige opdateret siden her. LA travel har en kamppakke til 3495 kr. for:
  “Til dette års kampe tilbyder vi pakkerejser der inkluderer:
  Fly
  Skatter og afgifter
  2 overnatninger på Hotel
  Morgenmad på hotellet
  Billet til kampen
  Oplæg til kampen med Jesper Elming”

  Jeg er noget usikker på hvad billetterne kommer til at koste, men mit bedste bud er omkring 1000 kr. (?) – så er der så fly og hotel, men når vi allerede nu ved hvornår, så tror jeg at man kan finde noget til en rimelig penge.

  Svar
 5. Morten Krøyer

  Jeg kan ikke finde det igen, men jeg så nogle billetpriser der lå mellem £75 og £150.

  Svar
 6. Ulrik Gorm Jensen

  Jeg tror at det bliver LAtravel med tilkøb af lower level sideline/corner for mig. Er der nogen som har set noget til tidspunktet for single game tickets?

  Svar
  • BoondockSaint

   Ved du om lower level er helt nede ved plænen eller det lille midterste niveau på Wembley? Jeg har plads i øvre hjørne blok 522. Håber ikke det er alt forblangt væk.

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.