NFL: Extra points skal nu sparkes fra 15 yards

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 20. maj 2015

NFL har annonceret at extra points skal i den kommende sæson sparkes fra 15 yard linjen, istedet for 10 yard linjen som det før har været tilfældet.

Ud over ændringen i forhold til extra pointet, har NFL også besluttet at fastholde 2-point conversions fra 2-yard linjen. Og dermed ikke rykke den en yard yderligere frem, som foreslået.

Fra og med denne sæson kan forsvaret dog score 2 point, hvis de returnere et blokeret ekstra point eller en interception (på et 2-point conversion) for touchdown. Dette var ellers tidligere bare en død bold.

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.