NFL indgiver klage over Vilma retsag

af | 12. juli 2012 | 1 Kommentar

NFL har indsendt en klage til NFLPA over Saints linebackers Jonathan Vilmas kommende retsag mod NFL kommissær Roger Goodell.

Vilma sagsøger Goodell for injurier i forbindelse med bounty sagen som startede i marts. NFL mener at Vilma overtræder den nye CBA som blev indgået før sidste sæson.

Vilmas advokat Peter Ginsberg mener dog ikke der er tale om overtrædelse af CBA aftalen, da hverken NFL eller nogen NFLklub er del af retssagen. Da det kun er Roger Goodell som er tiltalt i sagen.

Jonathan Vilma har fået en hel sæsons karentæne af Roger Goodell.

Efter beskeden om klagen fra NFL twittede Vilma følgende:

1 Kommentar

  1. Dragon

    Der er så mange retssager som Vilma kører mod NFL. Næste vigtige dato er i næste uge hvor Vilma’s anmodning om at få blokkeret suspensionen indtil at alle retsagerne er afgjort, behandles

    0
    0

Læs mere …

Superdomen skifter sponsor

Superdomen skifter sponsor

Der var ikke gået lang tid før Mercedes-Benz Superdome skiltet var taget ned til Superdomen havde fået ny sponsor.

“Mercedes-Benz” skiltet på Superdome taget ned

“Mercedes-Benz” skiltet på Superdome taget ned

Superdomen i New Orleans hedder officielt ikke længere Mercedes-Benz Superdome. Det blev også visuelt officielt, da typografien udenpå Superdomen i torsdags blev taget ned. Mercedes-Benz har været sponsor på Superdomen i ti år, men indgik i 2017 en aftale med Atlanta...

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest