Peat og Saints enige om 4-årig kontrakt

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 22. maj 2015

New Orleans Saints og første rundevalget Andrus Peat er blevet enige om en 4-årig kontrakt.

Det er dog endnu ikke oplyst, hvor stor kontrakten er.

Det er endnu uvist, hvor Saints vil benytte den store tackle. Noget kunne dog tyde på at det var højre tackle eller guard.

2 Kommentarer

 1. Morten Krøyer

  Så vidt jeg husker, så har Sean Payton sagt, at han ser ham som tackle, ikke som guard. Jeg tror Zach Strief har ret, når han siger “This guy is gonna take my place eventually”

  Strief er iøvrigt et godt eksempel på en god team-spirit, for han siger både, at hans job er at få det til at tage så lang tid som muligt før Peat overtager, men at han samtidig vil oplære ham så godt som han kan… Ret meget det samme som Brees reaktion på Grayson

  Svar
 2. Ulrik Gorm Jensen

  Jeg regner også med at Peat kommer til at spille tackle, om det bliver fra uge 1 må tiden vise.
  Det var fedt at se Streif fortælle om hans syn på sit arbejde, og hvordan han godt ved at det ikke er hans tjans at starte for evigt for Saints. Det er den slags spillere der er gode for et hold.
  Jeg tænker at Saints o-line mod Cardinals hedder: Armstead, Evans, Unger, Lelito, Strief. Hvad tænker I andre om Saints starters på o-line?

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.