Pierre Thomas nomineret til ‘Never Say Never’ pris

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 7. oktober 2014

pierre-thomas

Running back Pierre Thomas er denne uge nomineret til denne uges ‘Never Say Never’ pris.

Thomas var en stor del af både Saints kaste samt løbe spil. På jorden løb Thomas bolden fire gange for 35 yards og et touchdown. Mens han var førende receiver for Saints med otte bolde for 77 yards og et touchdown.

Thomas er oppe mod Cleveland Browns QB Brian Hoyer og Buffalo Bills QB Kyle Orton.

Du kan give Thomas din stemme her.

3 Kommentarer

 1. kangaroo

  Flere af mine kammerater fortæller mig ofte jeg er “homie” fordi jeg holder fast i Drew Brees og Pierre Thomas but mit fantasy hold – muligvis er Pierre ikke en elite back mere, men solid produktion og så giver det jo dobbelt glæde når han scorer TD – både til holdet og til mit fantasy hold

  Svar
 2. Ulrik Gorm Jensen

  Pierre Thomas er super til at komme igennem hullerne/taklinger og få de nødvendige… Så han fortjener alt den anerkendelse han kan få. Jeg tror nu ikke jeg ville vælge ham i fantasy… Men jeg kan godt forstå appellen. Brees derimod plejer jo at være et første runde værd, det har han dog ikke været i år (endnu!).

  Svar
 3. Zyan

  Er der egentlig en der ved, hvorfor Thomas spiler med tape på armene?

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.