New Orleans Saints 2020 – Hvad er din holdning til holdet? Start en debat i forummet og pust liv i vores community

Pierre Thomas nomineret til ‘Never Say Never’ pris

af 7. oktober 2014Nyheder3 Kommentarer

pierre-thomas

Running back Pierre Thomas er denne uge nomineret til denne uges ‘Never Say Never’ pris.

Thomas var en stor del af både Saints kaste samt løbe spil. På jorden løb Thomas bolden fire gange for 35 yards og et touchdown. Mens han var førende receiver for Saints med otte bolde for 77 yards og et touchdown.

Thomas er oppe mod Cleveland Browns QB Brian Hoyer og Buffalo Bills QB Kyle Orton.

Du kan give Thomas din stemme her.

3 Kommentarer

  1. kangaroo

    Flere af mine kammerater fortæller mig ofte jeg er “homie” fordi jeg holder fast i Drew Brees og Pierre Thomas but mit fantasy hold – muligvis er Pierre ikke en elite back mere, men solid produktion og så giver det jo dobbelt glæde når han scorer TD – både til holdet og til mit fantasy hold

  2. Ulrik Gorm Jensen

    Pierre Thomas er super til at komme igennem hullerne/taklinger og få de nødvendige… Så han fortjener alt den anerkendelse han kan få. Jeg tror nu ikke jeg ville vælge ham i fantasy… Men jeg kan godt forstå appellen. Brees derimod plejer jo at være et første runde værd, det har han dog ikke været i år (endnu!).

  3. Zyan

    Er der egentlig en der ved, hvorfor Thomas spiler med tape på armene?

Måske syntes du om dette …

New Orleans skifter Super Bowl

New Orleans skifter Super Bowl

New Orleans, og New Orleans Saints, skulle have været vært for Super Bowl I 2024. New Orleans vil nu være vært I for Super Bowl LIX I 2025 stedet for. Dette sker for at undgå konflikt med Mardi Gras I 2024.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.